Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen stílusos, férfias...

Milyen stílusos, férfias viszont a jelenleginél erősebb autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Egyetemistakent lassan két éve hogy egy e30 318i-t hajtok, már a masodik telemet is tuleltem vele orultkodtem is de mar keves lett nekem ez a teljesítmény. Valami stílusos nagyobb teljesítményű autót szeretnék ami hasonlóan stílusos és tetszetős megjelenésű kb 1-1,5 millio forint kornyeken
2017. jan. 25. 01:10
 1/7 anonim ***** válasza:
E30 nagyobb motorral, vagy E36 323/325/328i, 323ti (compact). Mondjuk közel sem néz ki olyan jól, mint az E30, de abból szerintem már nem kapsz ennyiért normálisat nagy motorral. Sőt, általában semennyiért, úgy megritkultak. Az E46 még talán belefér a keretbe, de inkább a 1,5 körül nézném azokat.
2017. jan. 25. 06:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Lada 2107 ;)
2017. jan. 25. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Hummer :-)
2017. jan. 25. 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az E30-tól nem nagyon veszel stílusosabbat (vagyis lehet, de minek). Amíg egyetemista vagy, azt sem mondhatod, hogy muszáj egy fiatalabb autót vegyél. Inkább tartsd karban a kis BMW-t, úgyis most az ára rohamosan növekszik, befektetésnek is jó. Értem, hogy nem túl acélos az ereje, de a túl sok lóerővel néha csak a baj van, hülye lesz tőle az ember :)
2017. jan. 25. 09:14
 5/7 #KalányosAndzseló ***** válasza:
Nem a legférfiasabb,de a Mazda MX-5 elég jó kis autó! Ha kifogsz egy nagymotoros,rozsdamentes példányt,azt élvezni fogod!:)
2017. jan. 25. 09:43
 6/7 Donald J. Trump ***** válasza:
Első szériás Renault Twingo.
2017. jan. 25. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Maradnál a hátsókeréknél?

Teljesítményben kábé mi lenne a minimum?

2017. jan. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!