Milyen kezdő motrot ajánlatok max 300. 000 ft-ért? Megéri idösebb motrokat vásárolni? (pl olyan 20 évest)
18 éves vagyok, első motromat készülök megvenni. Nem hasznánám sokat (kb. hétvégente)
Szempontok:
- maximum 300.000 ft (használt motorban gondolkodok)
-minimum 125cc, max 300
-Föleg kisseb turákra hasznánám kb 100 km de legyen meg benne a sportos jellem...
-alacsony fogyasztás
-Ami külsöre bejön nekem az a turasport-sport kategoria, (pl cbr 125r, kawasaki zzr 250, kawasaki zxr 250 )
-ne romoljon hamar és ne legyen drága hozzá az alkatrész ha valami elromlik..
Hmmm, hmmm, hmm... Ami megy, az fogyaszt ám. Néha még azok is, amik nem mennek annyira (lásd Pannonia 6 liter / 100 km).
Sportosságot szeretnél vagy takarékosságot inkább?
A 4 ütemű, 125-ös, japán gépek jellemzően takarékosak tudnak lenni, 2,5-3 között. De az nem forszírozott tempó, hanem 80-90 közötti gurulászás egy személlyel. A két személlyel 100 km-es kirándulást ezzel a kategóriával inkább el kell felejteni.
Szóval lehet a 250 köbcenti lesz a jobb választás. Ha gazdaságosan akarsz motorozni és nem vagy kész a barkácsolásra, akkor a ritka és/vagy belpiacos motorokat ki kell venni a listáról, csak az itt is forgalmazott, nagyobb darabszámban értékesítetteket nézni.
A romlás a korral jön (meg az elhanyagolással, meg azzal ha tesznek a gép állapotára), szóval a régebbiek nagyobb eséllyel igényelnek munkát.
Nézd a hirdetéseket, menj, próbálj ki ilyet is, olyat is, aztán meglátod. A típus alapján úgyis tudsz véleményt keresni a neten.
125-ösből van egy halom (én is árulok kettőt... :D ), de régebbi 250-esből nem igazán van választék és lehet ebből nagyobb türelem kell, hogy jó példányt fogj ki.
#1 - A TZR-nek Triumph? Que?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!