Nagyon szeretnek vezetni, de harmadszorra sem sikerult a KRESZ vizsga, pedig rengeteget keszultem mar belole. Milyen tippet, tanacsot tudtok adni esetleg?
Figyelt kérdés
Junius ota tanulom, 3x voltam vizsgazni kozte 2-3 honapos kihagyasokkal, ami alatt vegig heti szinten 2-3x ultem le foglalkozni vele. Konyvet 3x elejetol vegeig elolvastam, rengeteget teszteltem, ami a konyv kerdeseibol kerdez, azokat tudom, szinte mindig atmegyek gyakorlasnal. Nem tartom magam buta embernek, kitunore erettsegiztem, 2 felsofoku nyelvvizsgam van, masodeves vagyok a Corvinuson es ott nem volt eddig 3-asnal rosszabb vizsgam, pedig ezekre mind toredeke ennyit tanultam... es nem is az izgulas miatt van, hozza vagyok szokva az ilyen helyzetekhez, es a vizsgan mindig kivarom a 40-50 mp-et akkor is, ha rogton tudom a valaszt, hogy addig is pihenjek, ne izguljam tul... de sok olyan kerdes jon mindig, amivel sehol nem talalkoztam es nem tudom kitalalni a valaszt ra...:/ Kotra Karoly 2015-os konyvebol tanulok es az ehhez valo tesztsort is vettem meg2017. jan. 24. 17:03
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Ez régen így működött, tudom, édesapám is így csinálta pár éve (C kat.), de már nem adják ki így a kérdéseket (lehet vitatkozni, hogy jobb-e így). A teszt, amin én gyakorlok, a könyvhöz tartozik, azt teszteli, hogy a könyvben leírtakat tudom-e. A vizsgakérdéseket nem lehet megvenni, vagy talán csak az e-learningen keresztül, ahogy az első írta, szép összegekért kevés időre...
2017. jan. 28. 01:56
12/16 A kérdező kommentje:
9-esnek köszönöm a bíztatást! :)
2017. jan. 28. 01:57
13/16 anonim válasza:
Én amikor vizsgáztam, akkor még volt ilyen gyakorló teszt, kb csak azt csináltam, a könyvet egyszer elolvastam a rend kedvéért, de vizsgán az összes kérdés ami volt, azt a gyakorlóteszten megjegyeztem a helyes válasszal. Egy kérdés volt talán, amivel nem találkoztam, azt el is rontottam, de ennyi, fontosabb táblákat tudjad mi mit jelent, könyvet olvasgasd (ha van ilyen gyakorló teszt, akkor azt) és vizsgán koncentrálj. Sok sikert!
14/16 anonim válasza:
E-learninggel kell alapból kezdeni. Nem könyvvel szarakodni. Én az elejétől kezdve 19(!!) órát foglalkoztam vele és 71/75 lett a vizsgám. A vége felé amikor már ilyen ismétlődő dolgok voltak csak pörgettem tovább, nem olvastam végig. Mondjuk az is lehet hogy én ilyen született tehetség vagyok, mert azóta már megvolt a forgalmi vizsgám is, 30+1 óra, 4 hibapont. :D
15/16 anonim válasza:
Utolsó én is E-learningen csináltam a KRESZ-t, 20 órát foglalkoztam összesen vele, elsőre 71 pont, és holnap után megyek az első forgalmi vizsgámra (remélem sikerülni is fog) :D Én az E-learninget csak ajánlani tudom amúgy :D
16/16 anonim válasza:
Sok sikert. :) (utolsó előtti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!