B kategóriás jogosítványhoz kötelező eljárni KRESZ tanfolyamra, vagy önállóan is fel lehet készülni?
Le kell igazolják, hogy jártál tanfolyamra. (Ami lehet netes is.)
Egyes autósiskolákban azt is meg lehet beszélni, hogy befizeted a tanfolyamot, de nem jársz be.
Egyébként nem az autósiskolában vizsgázol, hanem a helyi nkh vizsgaközpontban. Önállóan (autósiskola nélkül) tudtommal nem jelentkezhetsz vizsgára.
"Ugyanott kell csinálni a KRESZ-t és gyakorlatot?"
Nem, bár nem tudom, hogy itt most a vizsgára gondolsz, vagy az autósiskolára.
Én például egy autósiskolánál voltam, de a kresz vizsga és a forgalmi vizsga mégis másik vizsgaközpontban volt.
De lehet autósiskolát is váltani, ha már megvan a kresz vizsgád, nem veszik el.
A tantermi oktatás, ha oda be is jár a tanuló, hatékonyabb, mint az online tanulás.
Online oktatás sem rossz, csak ott a tanulónak kell felmérni, hogy elegendő már a tudása a sikeres KRESZ vizsgához, az előadásokra bejáróknak ezt az oktatók elég pontosan meg tudják mondani, látják hogy tanul, fejlődik az illető, érti is a szabályokat, nem csupán totózik a tesztlapon.
A legrosszabb variáció, amikor tantermi képzésre fizet be a tanuló, de nem jár be, otthon ímmel-ámmal tanul, de nem tudja mire is elég a tudása.
"A legrosszabb variáció, amikor tantermi képzésre fizet be a tanuló, de nem jár be"
Ezzel nem értek egyet.
Én az első két órán bennvoltam, a többin nem. És marhára nem hiányzott, hogy esténként beüljek egy csomó taknyos hülyegyerek és plázacica közé, azért hogy egy faszi unott hangon felolvasson egy ppt-t. Így is hibátlan lett a kresz-vizsgám. Persze lehetnek olyanok, akiknek erre van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!