Tudnátok mondani egy (naprakész) programot vagy oldalt, amivel jól fel lehet készülni KRESZ-re?
Úgy tudom, mostmár fizetős az oldal. Hogy valahol ingyenesbe is találj ilyet, arra nagyon kicsi esélyt adok.
Csatlakozom az elsőhöz. Ma már kevés, hogy csak a tesztekből felkészüljön az ember. Pont akkor vizsgáztam kétszer, amikor bevezették ezt az újat. Az első még a régi szerint volt, a második már az újban.
A régit csukott szemmel 3 perc alatt megcsináltam 100%-ra, az újból meg jó ha egy volt hibátlan. Mondjuk ehhez azért kellett a lustaságom is. :) Az 1-2 hiba mindig a gyalogos, meg smkp-s kérdésekből jött. Azzal meg úgy voltam, hogy ennyi hiba belefér, azért nem vettem elő a könyvet. :)
Én azt a programot használtam amit az Autósiskola adott. Igaz fizetős,de teljesen mindegy,mert nagyon jól felkészitett. E-Learning oktatásom volt nekem.
Szinte csak a vizsga tesztet töltöttem jó sokszor mindig sikerült stb.
Vizsgán 75/75 el sikerült 8 perc alatt.
Felejtsük el a tantermi oktatást,mert egy nagy szar az egèsz. E-Learninget bátran ajánlom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!