Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek a molnál a sima...

Szerintetek a molnál a sima 95 ös és a evo neo 100 as benzin között érezhető a külömbség? Megéri azt tankolni inkább?

Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ahogy az enyémben, úgy a tiédben is utánállít az oktánszámérzékelő.
2017. jan. 23. 04:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha az egyenletes minőség is fontos, akkor az OMV-nél tankolj 100-ast. Állítólag az kizárólag a bécsi üzemből jön, nem pancsolják, nem kerül sunyi szállítókamionosokhoz. Persze ezt is csak mondják.
2017. jan. 23. 06:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. A Civic-ünk 8 litert fogyaszt a 95-ösből, 6,5 litert a 100-asból. Igaz, nem építettük át az autót, csak a 100-as benzinnek jobb az öngyulladás-tűrése. Meg az egész rendszer jobban jár vele. Meg jobban is megy vele az autó, bár hangsúlyozom, én nyugisan szoktam járni vele. De tényleg nem éri meg. Ha valaki lát valamelyik kútnál 92-es benzin, szóljon!
2017. jan. 23. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Agip kút volt,aztán mol lett belőle. Első molos tankoláskor rábeszélt a kutas hogy tankoljak 100-ast. Telenylmattam 100-assal. Na olyan sokat nem evett se őtte se azóta mint amennyit evett a 100-assal. 6.7-et evett 100-assal. 95-össel eddig 6.5 volt a csúcs de akkor nagyon nyomtam neki. Ha nornálisan megyek vele akkor 95-össel 6 liter. 100-assal is normálisan mentem és 6.7 volt. Én többet nem tankolok ilyent, sőt a Spuri is haszontalan. Én azt vettem észre hogy csörög vele a motor. Ha nem teszem bele nem csörög. Ha beleteszem akkor váltásbál csörrenést hallok.
2017. jan. 23. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Minden egyes autónál más és más ez a dolog. Van amelyik kimondottan jobban szereti a 100-ast (nem feltétlenül az oktánszám miatt, hanem a plusz adalékok miatt), más autók nem is éreznek különbséget, de olyan motor is van, amelyik nem is szereti.

Ha a te autódba 98-as kell gyárilag, akkor nehogy azt hidd, hogy a 100-astól köhögni fog, az a pici különbség semmit sem számít.

2017. jan. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!