Öt márka közül nem tudok választani esetleg tanácsok, hogy melyiket miért?
1.Mazda 6 2.2d 2009-2010 163 Le
2.Lexus IS220d 2006-2007 177 Le
3.Mitsubishi Lancer 2.0DI-D 2008-2010 140 Le
4.BMW 320d 2005-2006 163 Le
5.Audi A6 2.0TDI 2005-2006 140 Le
Az lenne a kérdésem, hogy ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Melyiknek mi az előnye hátránya? Esetleg ha tudtok ajánlani hasonló kategóriás autót szívesen meghallgatom. Jöhet hideg meleg!
A 10 liter kerdes mikor 10 liter mert 180nal benzines 10et megeszi.
Kulonben van benzines, ami ezt a tt-t korbeautozza, azt kanyarban is megcsinalja, 140es tempoval 8 liter ala beesik, szivo is benzines is 5 embernek is kenyelmes.
Tehat nem lehetetlen, annyit segitek hogy nemzetkozi teszteken es a totalcar nepitelet.hu lapon a leg megbizhatobb szedan autokent van fenn.
Sokszerencset a vasarlashoz :)
Mazda 6 benzinesben ha jó a kaszni, és amúgy a szokásos átnézés. De ha sokkal több pénz rá tudsz költeni akkor se ezt a BMW-t válaszd! AUDI túl öreg, a Lexus-nál még ezen túl is van probléma. A Mitsubishi Lancer utazás a múltba, és egy jó állapotú árért jelentősen jobb autót kapsz.
A S80 egy betegágy. Még volt ismerősöm is, aki bő három évig azt használta, és még évekkel ez előtt, mert olcsón kölcsönözhette, mert tulaj nem tudta eladni, neki meg másra nem volt pénze. De rendre horda többi Volvo S80, és más Volvo mellé szervizbe.
Ilyen árban a Subaru is már túl öreg.
Amúgy első három autóm én szereltem, egy alkalom kivételével szóval ezért még azon túl, hogy sok ismerős kölcsön adta vagy próba körre az autóját, igen azon túl hogy 4-5 éves BMW és MB zömét hosszú távra kölcsön kaptam rendszeresen. De el is szoktam menni ismerősökkel autót venni. Jobban mondva elviszem őket, ma már megfelelően messze parkolva, ha éppen az kell a jó üzlethez. És vannak szerelő ismerőseim is a átvizsgálásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!