Meik a legjobb Kisáruszállító autó?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni ! Sok lehetőseg van, és nem tudom emik lenne a legmegfelelőbb /2017. jan. 21. 16:16
11/16 BiTOPro97 válasza:
Amúgy most utolsó vizsgahét után, leginkább azt vágom, hogy fáradtan az ide néha felnézésén, a napi szexen kívül, zenehallgatásra, és napi rutinra van időm hétvég(enk)én(t), a munkán kívül ami a szakmai karrierem építése már elsősorban, és csak arra marad időm ezeken túl.
12/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, de az önéletrajzot nem kértem ! :) 1-1,5 t szállítókról van szó :)
2017. jan. 28. 21:56
13/16 BiTOPro97 válasza:
Igaz. Ez együtt jár azzal amit írtam. :)
Viszont megkaptad a kellő mennyiségű választ is a linkemmel, hogy mik között nézz körbe. Ennyi pénzért nem lehet eldönteni előre racionálisan gondolkodva melyiket akarod. Csak is azt, hogy melyiket zárod ki. Ja, és utána keresgélhet azt az egy jobb darabot, után nézelődve, bízva benne, hogy mielőbb találsz egy úgy mond jó vételt, azok közül amik "játékban" maradtak.
14/16 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nem arra válaszoltál amire kérdeztem :)
2017. jan. 29. 21:41
15/16 anonim válasza:
Ha sokat mész, én a Fiat Doblo-t ajánlom. Volt a kezem alatt Ford Transit connect, VW Caddy, Doblo, de messze a Fiat volt a legjobb. Folyamatos 140-150 km/h-t simán bírta, mellé a többihez képest jóval alacsonyabb fordulaton dolgozik, ami hosszú távon csak előny. Kopó alkatrészek elég sokáig bírják, ha ésszel használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!