Menet közben elfolyt a kocsiból az olaj, füstöl a motor és nem indul be a kocsi. Begurultam egy pihenőbe. Milyen gond lehet?
Nem lehet, hogy csak a nívópálca nincs rendesen a helyén? Esetleg az olajbeöntő kupak? Netán a szűrő? (Ha frissen volt olajcserén akkor ez előfordulhat a trehányság okán.)
Ezeket meg tudod nézni?
Ha tényleg elfolyik az olaj,és nem csak kinyom valahol egy kicsit,akkor ott bizony azonnal kigyullad az olajnyomás lámpa.
Ha ez a lámpa felgyullad,értelmes ember abban a pillanatban leállítja a motort,majd elmond 20 imát minden nap amíg szét nem kapják a blokkot.
Aki így tovább megy vele,meg próbálgatja indítani,az tényleg nem normális vagy csak trollkodik.
"füstöl a motor és nem indul be"
WTF?
Jártam már így én is, az autópályára majdnem kihívták a tűzoltókat olyan füst jött az autóból, amikor a turbó szétrepült!
Lezártuk az olajcsöveket, kapott olajat az autó és szépen mind a 20 megmaradt lóerőt kihasználva szépen hazahoztam. Később kapott egy bontott turbót és az élet ment tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!