TSI-ből melyikek nem ajánlottak?
Melyik motorkódú 1.2 TSI motorokkal voltak problémák? És hol tudom megnézni egy autónál a kódot?
Ismerős autója, tavaly műszakiztatta akkor most 5-6 éves lehet kb., 80ezer Km van benne. Többet nem tudok róla, de alapjáraton van egy furcsa kopogása, mintha dízeles lenne kb nagyjából olyan. Eddig ilyen nem volt, olyan csendes volt meg se lehetett hallani szinte. De csak alapjáraton, pici gázra rögtön kitisztul. Nem rángat, meg semmi ilyen nincs.
Azért érdekelne, hogy meg lehetne-e tudni a vacakabb motor van-e benne vagy pedig nem, van-e ebben már szívócsőbe fecskendezés is stb. Meg tudom kívülről azt valahol nézni?
Illetve utána mondta, hogy indítás után első 1-2 másodpercben zajosabban jár, de rögtön kitisztul utána, de én azt betudom az olajnyomás hiányának az elején ennyitől. Az a kopogás viszont szerintem probléma lesz, de aztán az is lehet csak valami más zörög.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!