Szerintetek hogy iratkozzak be jogsira? Előbb hívjam őket telefonon? És mit mondjak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 08:11
1/8 anonim válasza:
A jogsi feltétele a befejezett 8 általános, a kérdés pedig nem erre utal...
Mégis, mit kéne mondani? Amit szeretnél:
- Jó napot kívánok Iksz Ipszilon vagyok, szeretnék B-kategóriás jogosítványt szerezni önöknél. Hogyan kell jelentkezni, körülbelül mennyibe fog kerülni, milyen további tudnivalók vannak?
ennyike (<---ezt itt nem kell a telefonba mondani)
2/8 anonim válasza:
Szerintem mondd azt,hogy szilvásgombóc mert azt szeretem......
4/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen képességekkel inkább sehogy.
5/8 anonim válasza:
Én például rögtön személyesen jelentkeztem.
De egyébként mindegy, nekik az az érdekük, hogy minél több tanulójuk legyen, szóval nem fognak elkergetni, akkor sem, ha beállítasz és azt mondod: " anulu autó brumm brumm"
De egyébként kicsit életképtelennek tűnsz a kérdésed alapján.
6/8 szántóvető válasza:
nehéz életed lesz már látom.elmész és kijelented hogy jogsit akarsz.hagyd a telefont,csak kinevetnének.
7/8 anonim válasza:
ez egy szopatós kérdés. nyolc általánossal már ilyent nem kérdeznek.
8/8 anonim válasza:
Bemész az irodájukba és jelentkezel a következő tanfolyamra. Kérni fogják a személyes irataidat, a 8 osztályos bizonyítványt, orvosi alkalmasságit, esetleg előleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!