Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mijen suzuki swift-et 1.3 8v...

Báder zsolt kérdése:

Mijen suzuki swift-et 1.3 8v vegyek. Sedán -ba vagy ferdehátuban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 17:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Egy frontális ütközéshez képest nem nagy baleset, és ritkább is. Az autó gyakorlatilag az oldalán gurul, nincsenek óriási behatások az utascellán. A lendületet fokozatosan veszti el, míg ütközéskor egy pillanat alatt, egy irányból kapja a teljes erőt.
2017. jan. 16. 09:38
 12/30 anonim ***** válasza:
10 es: te nekem nem linkeltél semmit,de nézd meg a legrégebbi fosgolf törését vs régi swift. Semmivel nem rosszabb a swift. Új foswagenhez vagy bármihez ne a 20 éves konstrukciót hasonlítgasd agyatlan,az új swiftel mérd össze megintcsak nem marad el. Mérnöknek hiszed magad,minden hülyeséget összehordasz "tudományba" csomagolva,aztán totál hülye vagy,dilettáns marha akinek csak a "papíroutó" szöveg van a zsebében,holott ugyanúgy megdöglik a hiteles német szarában is,csak azt hiszi h nem. Betartod a sebességet mindenből kiszállsz,ha meg nem tök mindegy miben ülsz. Mi karamboloztunk frontálisan ,régi swift ,szar opelos belénk jött Mi kiszálltunk, őt a mentő vitte el,nekünk kellett cserélni szélvédőt,motorházat,hűtőt meg az első keretmerevítőt,sárvédőt,lámpákat. Meg lett csinálva mai napig megy az autó ,az opelost a tűzoltók szedték ki mert ráhajlott az egész kormányoszlop. Ülj vissza a szarodba aztán menjél bele a falba,te neked csak törésfétised van,azért veszel autót h várd mikor hogy törik össze biztos.. Ezek után viszont csönd lesz részemről,mert nem fogok vitatkozni egy hülye f..sszal aki mérnöknek hiszi magát,de még felhasználóként is hülye az adott autóhoz.. Buta Foswagenes agymosott birka. Ez nem papírautó hülyegyerek? https://www.youtube.com/watch?v=CyzCswJ_tkk
2017. jan. 16. 17:37
 13/30 anonim ***** válasza:

Vagy még listabővítésnek: https://www.youtube.com/watch?v=JreLL9M1d8A

https://www.youtube.com/watch?v=ZPqEptPfXtM

Ezekben sem maradsz meg,mondjuk érted nem is lenne kár.

https://www.youtube.com/watch?v=nG8R4Guin80

2017. jan. 16. 17:53
 14/30 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=SkgTSaSLO6I

Felhívnám a figyelmed, hogy nem félátfedés, tehát sokkal jobban eloszlik az ütközés energiája, mint az NCAP teszten. Így is nagyjából úgy összeroppan az utascella, mint az általad linkelt félátfedéses töréseknél.

A Golf II a nyolcvanas évek autója, a papírautót pedig 2000 után is lehetett kapni. Akkor, amikor a VW Polo ezt tudta, fél átfedéssel:

https://www.youtube.com/watch?v=xlH9oq0H6CY

Nem azért veszem az autót, hogy összetörjem, de az ördög nem alszik. Azoknak mondanád ezt, akiknek a hozzátartozói most is élnének, ha nem ilyen autóban ülnek.

Én akkor döbbentem rá először, mikor ezeket a képeket megláttam:

[link]

A hátsó ajtóról megismerni, hogy az első generációs mondeo, amit a kilencvenes évek elejétől gyártottak. Halál vs. könnyű sérülés. Nekem ennyi elég, hogy rászánjak még egy kis pénzt, és normális autóba üljek.

2017. jan. 16. 19:20
 15/30 anonim ***** válasza:
Az, hogy konkrétan azt mondod, nem lenne kár, ha megdöglenék, pedig téged minősít. Mindezt azért, mert leírom a tényeket az általad imádott fostalicskáról, hogy igyekezzek az embereket jobb döntésre bírni a saját biztonságuk érdekében. Primitív egy féreg vagy.
2017. jan. 16. 19:27
 16/30 anonim ***** válasza:
Primitív féreg te vagy te agyoniskolázott .. Mindenre van valamilyen elmebeteg röhejes magyarázatod. Igazi sutyerák paraszt vagy,csak bérrabszolgának vagy alkalmas,gondolom minimálbérért rohadsz egy gazdag telepén . szerintem csinálj saját töréstesztet ,ami nem "félátfedés".. Idióta barom
2017. jan. 17. 19:18
 17/30 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjad már uccsó. Ez a gyökér mindig csak ezzel a szétfűrészelt suzukiképpel tud jönni,szerintem le van neki mentve ... Semmi esze,mit vársz egy ilyen söpredéktől? Linkelted neki a vw szart,egyértelmű ,de ennek mindenre volt/van/lesz egy hülye "magyarázata". Úgysem érti ,ez is csak egy birka a sok közül,majd amikor ráhajlik a más márkájú 20 éves szarja is majd nem ugat többet.
2017. jan. 17. 19:29
 18/30 anonim ***** válasza:

Most linkeltem először a mondeos balesetet. De ellenérvet, bizonyítékot felhozni nem tudtok, csak mocskolódni, személyeskedni. A társadalom söpredéke vagytok mindketten. Süt a rosszindulat minden hozzászólásotokból. Emellett még le is nézitek azokat, akik minimálbérért dolgoznak, mindezt úgy, hogy egy szaros suzukit hajtotok, különben nyilván nem istenítenétek. Képzelem, hogy micsoda sikeres emberek vagytok.

De ha ennyire érdekel, vegyészmérnök vagyok az ország egyik legnagyobb cégénél. Kíváncsi lennék, hogy te mire vitted az életben ezzel a személyiséggel. Mert hogy ilyen frusztráltan sikeres ember nem lehetsz, az is biztos.

2017. jan. 17. 19:44
 19/30 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom itt a válaszokat, az enyém a legjobb ( első) azt sugallja nekem sok elit válaszoló, hogy köpjek magam fölé és álljak alá, ha Suzukis vagyok. De miért vagy én kevesebb ha én csak a Suzukit engedhetem meg magamnak? Milyen feudális gondolkodás ez már? Az a baj, hogy a tömeg is így látja ez és ez káros, ránk populista emberekre nézve. Milyen érdekes, hogy egy 9-10 szavas kérdés ilyen feszültséget szül emberek között. Nem az lenne a lényeg, hogy a kérdező kérdésére válaszoljunk? Ő eldöntötte, hogy Suzukit szeretne, de azt nem, hogy 1 méterrel rövidebbet vagy hosszabbat. Nem kell itt egymás nyakának esni. Már a reformkorban megpróbálták megértetni az emberrel, hogy a jobbágy=földesúr, értsétek már meg ti is. Maga szintjén mindenki szegény, mindenki többet akar, ezért se szeretem a reklámokat, mert azt mondja, hogy "tökéletes vagy, csak még ezt vedd meg és jobb lesz hidd el".
2017. jan. 17. 20:42
 20/30 anonim ***** válasza:

Sehol nem írta senki, hogy te bármivel kevesebb lennél, mert Suzukis vagy. Nem én fikáztam a szegény embereket sem. Egész más, ha valaki kényszerből ül ilyenbe. Pizzafutárkodni, boltbajárósnak jó, de asszonyt, gyereket biztos nem ültetnék bele. Vannak azért alternatívák, nem csak Swiftet kapni olcsón. Én mindenkit a saját érdekében próbálok lebeszélni róla, hogy ha teheti, akkor válasszon egy másik típust, akár további spórolás után.

Nekem csak azzal van bajom, hogy egyesek olyan súlyos kognitív disszonanciában szenvednek, hogy miután vettek egy ilyen autót, azt hiszik, hogy ennél jobbat még nem gyártottak a földkerekségen. Ezután pedig még minden lehetséges helyen gyűlölködnek a német autókkal és azok tulajaival szemben, nyilván mindenféle racionális indok nélkül.

2017. jan. 17. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!