Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mijen suzuki swift-et 1.3 8v...

Báder zsolt kérdése:

Mijen suzuki swift-et 1.3 8v vegyek. Sedán -ba vagy ferdehátuban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 17:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Mindegy, amelyik tetszik. Nekem ferdehátú van. Készülök Sedant is venni de 1.6-ost, azért nem jó a Sedan mert nincs hátul ablaktörlője és az engem zavar. De 1.6-os nál túlélném :D
2017. jan. 15. 17:22
 2/30 anonim ***** válasza:
19%
Inkább spórolj még egy kicsit egy normális autóra. De ha ragaszkodsz egy ilyen tragacshoz, akkor inkább sedant. A ferdehátú csomagtere kicsi és rosszul pakolható, ha ez szempont.
2017. jan. 15. 17:33
 3/30 anonim ***** válasza:
Autót vegyél, ne konzervdobozt 4 kerékkel.
2017. jan. 15. 19:19
 4/30 anonim ***** válasza:
Ne figyelj a sok hülyére! Ha nem olyan kocsit akarsz amire nem nagyon kell költeni akkor vegyél nyugodtan swiftet. Nagyon barátságosan eszik az 1.3 8 szelep. (Kb 5 liter) Vásárláskor nagyon nézd végig az aját meg az első sárvédő alatti részt (kézzel kitapogatod ha rohad érzed) és vedd meg. Csakis sedan jól belefér ami neked kell és kész.
2017. jan. 15. 19:40
 5/30 anonim ***** válasza:
Bocs előző vagyok. Elírtam. Ha olyan kocsit akarsz amire nem kell költeni.....
2017. jan. 15. 19:42
 6/30 anonim ***** válasza:
Nincs olyan autó, amire nem kell költeni. A Swift sem olyan, főleg nem ennyi idős korára. Ez egy hamis, pozitív előítélet, nem több. Ugyanúgy el tud romlani, mint bármi más. A keleti autók után megváltás volt, és nem behozott használt autóként, hanem újként kerültek a piacra. Az új, de bot egyszerűségű autó természetesen nem romlott el. Ettől függetlenül valóban olcsón fenntartható, de ennek ára van. A legnagyobb probléma pedig az, hogy a jelenleg említésre méltó számban futó autók közül a legkevésbé biztonságos, ezért ha balesetet szenvedsz, komoly esélyed van súlyos, akár halálos sérülésre. Én ezért mondom azt, hogy aki megteheti, az ne üljön ilyenbe.
2017. jan. 15. 19:52
 7/30 anonim ***** válasza:

"Készülök Sedant is venni de 1.6-ost, azért nem jó a Sedan mert nincs hátul ablaktörlője és az engem zavar. De 1.6-os nál túlélném :D"

Jézusom! Micsoda amatőrök vannak az utakon!!!

Minek kéne egy szedánra hátsó ablaktörlő???

Olyan karosszériával vedd amelyik neked tetszik, bár a szedán sokkal több csomagot elnyel!

2017. jan. 15. 20:01
 8/30 anonim ***** válasza:

Ennyi okost!:D :D

Igaz, mindegyik auton eltud romolni/kopni az alkatresz, NA DE nem mindegy mennyiert kell megvenni az uj alkatreszeket!! ;)

'4kereku konzervdoboz..." szomszedaimnak is regebbi suzukijuk van, az egyik 3x furdult meg az arokba vele, es karcolasokkal meguszta, masnap haza is engedtek a korhazbol (csak megfigyelesre vittek be!).

Masik szomszedom friss jogsival ment be Pestre, elvitte egy busz az elejet, de semmi baja nem lett.. Na ennyit a konzervdobozrol! :D Lehet fikazni, viszont akinek van, tudja, hogy tobb okbol os jo halas kis autok ezek. :)

Aki meg csak fikazni tudja, szivesen veszek egy nagyobb "minosegibb,felszereltebb' autot, na de akkor tartsa is fent nekem.

2017. jan. 15. 20:30
 9/30 anonim ***** válasza:
Fosvágenező okoska, a múltkor neked linkeltem a videót a töréstesztekről, utána ott miért lett olyan csend? Az hogy pár ember túlélt a swiftben kisebb baleseteket, nem jelenti, hogy biztonságos. Nézzetek már youtubeon töréstesztet, vagy pár baleset képet. A vele egykorú autók is papírgalacsint csinálnak a swiftből egy nagyobb ütközésnél. Cseszheted a légzsákot, ha összeomlik az utascella, és kiskanállal kell kiszedni belőle. Egy szaros régi Opel/Volkswagen/Ford/Renault/... kicsit többet eszik, de legalább némi esélyed marad a túlélésre. Öreg európai autókhoz ugyanúgy filléres áron vannak alkatrészek, és jó részük ugyanúgy megbízható, ha volt gazdájuk.
2017. jan. 15. 22:14
 10/30 anonim ***** válasza:

Szerinted kisebb baleset amikor 3x atfordul az auto, es az arokba zuhan?

Nem a legjobb a toresteszt sajnos nekik, de ezen kivul massal senki sem tud jonni. Ezt leszamitva jo auto, esszel kell vezetni, es figyelni a barmokram

2017. jan. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!