Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire jók a...

Gon99 kérdése:

Szerintetek mennyire jók a kis turbós benzines autók?

Figyelt kérdés
Feleségem szeretne magának ilyen autót nekem eddig csak nagy motoros főként dízel autóim voltak most pl Skoda Superb 2.0 de elfogom adni főnököm céges autót biztosít sofőrrel (bmw 520d)és főként a kedvesem használná a másikat ezért ő választhat de érdekelne tulajdonosok esetleg szakértők véleménye mert hasonló autót még nem vezettem amiket kinézett magának : Ford Focus 1.0 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Seat Ibiza 1.4 vagy hasonló variánsokat is szívesen meghallgatok köszönöm mindenki válaszát.

2017. jan. 15. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodik pont a turbos benzineshez?

Egyébként ezt a cikket mintha nektek írták volna:

[link]

2017. jan. 15. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a linket nem szereti a nagy motort és már nagyon sok gyártó át állt erre esetleg neked van álláspontod? érdekelne
2017. jan. 15. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:

pont olyan nyűg mint a diesel, sőt a turbó a benzinesben jobban van terhelve...

meg kaphato szivo benzines nagyobb motorral, ha nem akarjátok magatokaz megszivatni.

A turbos benzines kb olyan érzés mint a turbo diesel csak nem kattog :)

2017. jan. 15. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az amcsik azt szokták mondani: No replacement for displacement. Vagyis a hengerűrtartalmat semmi nem pótolja.
2017. jan. 15. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát köszönöm de ezek a márkák illetve a VW márkáknál már csak turbó benzines van milyen autót ajánlanátok?Csapott hátúak előnyben köszönöm előre is
2017. jan. 16. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

egyszeru..

hodna civic, 1.4 1.8 motorral, mind szivo, tervezési hiba nincs benne, a 30 éve gyártott motornak csak a javitása faragása, takarékos és nyűgmentes..

Mazda 3 mindegyik szivo benzines ott a 2 literes piszok jó, tudom 2 literes nem szereti, de egyeztess vele hogy miért nem, nem lesz tőle orrnehéz jól lehet vele kanyarodni, és takarékosabb mint sok 1.4es motor :) nekem uj 6os mazdaban van 2.5 motor. az kevesebbet eszik mint egy 1.4es szivo fabia amit már nem lehet kapni ! Ez tapasztalat ám :)

De van belole 1.5 a skyactivból de nem tudom melyik modellben azt nem néztem. Megint nagyon jó motor.

Más nem jut eszembe, de ha nem ragaszkodik a vw palettához és elviseli a japán autót akkor ott talál kedvére..

Azt ott a toyota hibridjei. Teljesen tökéletes autó városban is..

Azt kell figyelembe venni hogy az eu mérési ciklus nem a valós életet szimulálja erre jó a kis turbo motor fogyasztásmérése, így az eu autok vannak fogyasztási statisztikákra méretezve.. De a turbós motor nem takarékos, mert bizonyos üzemállapotokban tul kell dusitaniuk.

Röviden ennyi.

2017. jan. 16. 11:55
 7/7 TopKilla válasza:
0.9L, 1.0L, 1.2L főleg ha még 3 hengeres is felejtős turbóval, hosszútávon teljes motorgenerál vagy motorcsere.50.000-60.000 km nél már elöjönnek a problémák a motornál ha nagyon pörgeted hajtod még hamarabb is. 1.2 Liter alatti 3 hengeres motorokat aki kitalálta fel kellene akasztani. USA ban 3 liter alatt kiröhögnek, de persze európaba jó a szar is megveszi a hülye.
2022. jún. 14. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!