Szerintetek mennyire jók a kis turbós benzines autók?
Miért ragaszkodik pont a turbos benzineshez?
Egyébként ezt a cikket mintha nektek írták volna:
pont olyan nyűg mint a diesel, sőt a turbó a benzinesben jobban van terhelve...
meg kaphato szivo benzines nagyobb motorral, ha nem akarjátok magatokaz megszivatni.
A turbos benzines kb olyan érzés mint a turbo diesel csak nem kattog :)
egyszeru..
hodna civic, 1.4 1.8 motorral, mind szivo, tervezési hiba nincs benne, a 30 éve gyártott motornak csak a javitása faragása, takarékos és nyűgmentes..
Mazda 3 mindegyik szivo benzines ott a 2 literes piszok jó, tudom 2 literes nem szereti, de egyeztess vele hogy miért nem, nem lesz tőle orrnehéz jól lehet vele kanyarodni, és takarékosabb mint sok 1.4es motor :) nekem uj 6os mazdaban van 2.5 motor. az kevesebbet eszik mint egy 1.4es szivo fabia amit már nem lehet kapni ! Ez tapasztalat ám :)
De van belole 1.5 a skyactivból de nem tudom melyik modellben azt nem néztem. Megint nagyon jó motor.
Más nem jut eszembe, de ha nem ragaszkodik a vw palettához és elviseli a japán autót akkor ott talál kedvére..
Azt ott a toyota hibridjei. Teljesen tökéletes autó városban is..
Azt kell figyelembe venni hogy az eu mérési ciklus nem a valós életet szimulálja erre jó a kis turbo motor fogyasztásmérése, így az eu autok vannak fogyasztási statisztikákra méretezve.. De a turbós motor nem takarékos, mert bizonyos üzemállapotokban tul kell dusitaniuk.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!