Ti nem utaztok nyugodtabban egy egyszerű szívó benzines autóban, mint valami bonyolult dízelben vagy kis turbós benzinesben?
Mivel nem vagyok autószerelő, ezért nekem tök mindegy, hogy valami egyszerű dolog romlik el vagy valami bonyolult.
Minél idősebb egy autó, annál nagyobb az esély arra, hogy elromoljon valami, akár kicsi, akár nagy, akár benzines, akár dízel.
298.000 van a TDI-mben, előbb indulok el vele bárhová, mint a családi Astra G-vel (szívóbezin, 292.000 km-rel új kora óta nálunk).
Az autómat mindig rendben tartom, minőségi alkatrészekkel szervizelem az előírásoknak és a pillanatnyi állapotnak megfelelően. Így bárhova, bármikor, bármilyen körülmények között szemrebbenés nélkül el merek indulni. Eszembe se jut, hogy aggódnom kellene ilyeneken.
Bármikor bármi elromolhat, engem a Babetta is hagyott ott többször is az út szélén, pedig az aztán faék egyszerűségű szerkezet :)
Karbantartás függvénye a dolog, nem konstrukcióé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!