Gon99 kérdése:
Az Ignisek tényleg nem bírják a telet?
Figyelt kérdés
Szomszédom mondta hogy vigyem már el x helyre mert az ő autójával nem tud és nagyon meg bánta hogy Ignist vett mert a havat egyáltalán nem bírják a régi Szuzik. Ez igaz? Apósom is ilyen autót szeretne venni ezért kérem tulajdonosok jelezzenek felém előre is köszönöm :)2017. jan. 15. 13:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor meg nyugodtam após meg veheti amit kinézett a szomszédom meg nem spórol többet rajtam :)
2017. jan. 16. 11:48
12/13 anonim válasza:
Nincs pénze benzinre. Egy tahó élősködő.
13/13 anonim válasza:
A szomszédod nem tud hóban vezetni ezért az autót fikázza. Én az Ignissel télen olyan utakon átmentem ahol sokan visszafordultak mikor meglátták hogy néz ki. Kell egy jó téligumi és tudni kell bánni az autóval havas úton. Én sokat használom földúton is, mivel elég félreeső helyen lakok (az orosz elnök előbb eljönne mint egy hókotró) de a sáros-gödrös úton is simán átmegy mivel a hasmagassága nagyobb egy átlag autóénál. Második autónak használom az Ignist, ha olyan cudar az idő akkor ott a jó öreg Niva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!