Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a teendő ha az autó túl...

Mi a teendő ha az autó túl van szívatva üzemanyaggal? Még a régifajta kézi szívatós autónk van és túlszívattam benzinnel . Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 01:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

Gondolom nem 10X1 menetű gyertyával nézted kihegyezett sportmotornál, ott már láttam olyat, hogy vadi új gyertyát megdrótkefézték és akárhogy kiégettük (gázon, majd akár a bemelegedett motoron nyélgázon) bizonytalan volt hidegindításkor a szikra adás, majd megnéztük és "ferdén félre" húzott a szikra.

Ekkor kérdeztem ismerőst ugye nem drótkefézte? Mondja de drótkefézte(mikor a karburátora túladagolta a benzint elöregedett O gyűrű miatt).

Na ennyit rólad és a 3db haverodról!

Szerinted hány szerelő van a világon? Ahhoz képest 3ember hány %?

A gyertyákba nem sok km volt, kapott ugyan olyat újat, nyomatékkulcsal belehúzva és tökéletesen üzemelt az előírt teljes üzemideje alatt a következő gyertyacseréig!

2017. jan. 15. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerinted neki kihegyezett sportmotorja van? Abban lehet, hogy számít, de nem a szaros ezer éves autójában.

Ezt kár is folytatni, mert így is több energiát pazaroltam bele, mint szabadott volna.

2017. jan. 15. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
attol még tilos drótkefézni gyertyát, mert az áram mindig a sarokpontokról próbál áthuzni és a kefe megférti a szigetelőtestet is és oda berakódik vezető anyag.
2017. jan. 15. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Jóvan dugujjá má el:D
2017. márc. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!