Mi a teendő ha az autó túl van szívatva üzemanyaggal? Még a régifajta kézi szívatós autónk van és túlszívattam benzinnel . Mit tudok ilyenkor tenni?
Gondolom nem 10X1 menetű gyertyával nézted kihegyezett sportmotornál, ott már láttam olyat, hogy vadi új gyertyát megdrótkefézték és akárhogy kiégettük (gázon, majd akár a bemelegedett motoron nyélgázon) bizonytalan volt hidegindításkor a szikra adás, majd megnéztük és "ferdén félre" húzott a szikra.
Ekkor kérdeztem ismerőst ugye nem drótkefézte? Mondja de drótkefézte(mikor a karburátora túladagolta a benzint elöregedett O gyűrű miatt).
Na ennyit rólad és a 3db haverodról!
Szerinted hány szerelő van a világon? Ahhoz képest 3ember hány %?
A gyertyákba nem sok km volt, kapott ugyan olyat újat, nyomatékkulcsal belehúzva és tökéletesen üzemelt az előírt teljes üzemideje alatt a következő gyertyacseréig!
Szerinted neki kihegyezett sportmotorja van? Abban lehet, hogy számít, de nem a szaros ezer éves autójában.
Ezt kár is folytatni, mert így is több energiát pazaroltam bele, mint szabadott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!