Suzuki Marutimban most jöhetett meg az erő? Eddig sose kapart el, de most nagyon durván elkapar.
Figyelt kérdés
Sajnos nem sokat tudok vele autózni amióta megjött az erő, mert mindig esik az ónos eső sajna.2017. jan. 13. 21:23
1/13 anonim válasza:
Én meg ma majdnem belecsúsztam az árokba a régi Swiftemmel. Már csak ilyen ez a Suzuki...
2/13 anonim válasza:
Nem az erő jött meg, csak jeges az út :)
3/13 anonim válasza:
Az én marutim ereje is télen jön meg. Jobban ég ilyenkor a benzin.
Sőt azt is észrevettem, hogy a 15 éves nyári gumikkal még sokkal erősebb.
4/13 A kérdező kommentje:
Nyáron vettem a kocsit, de nekem ujjak a téli gumijaim, hátul is, hogy nehogy elkaparjon a hátsókerék a nagy-hóban.
2017. jan. 13. 21:31
6/13 anonim válasza:
Nekem meg állandóan recseg a fékem, és rezeg a fékpedál!
7/13 anonim válasza:
Te vagy aranka?vagy nagyon menő?
8/13 anonim válasza:
vödd le a kutyúrúl a léncot ossztan tögyed föl az ótó körekére aztánmá nem kapare
9/13 anonim válasza:
Emberi ujjak vannak az új gumidon?
10/13 anonim válasza:
Ezen a kerdesen most jot mosolyogtam.. :D
A fagyos ut miatt kapart, nem azert mert hirtelen magatol erosebb lett..
Enis ugyan ugy jottem ki az egyik utcabol ahogy szoktam, es kikapart a kis suzim mert jeges volt az ut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!