Milyen szag jöhetett be a kocsiba?
Figyelt kérdés
Kipörgettem az 1.9 TDI 110LE-s autómat olyan 4200 as fordulatig és utána valamilyen szagot éreztem a kocsiban,ez minek a szaga lehetett?károsodhatott valami?Szerintem az enyémből jött...2015. szept. 21. 09:02
2/6 anonim válasza:
Egy gyakran városban használt kocsinál ez természetes-kiégett a sok összegyűlt szmötyi a kipufogóból,hidrotőkékrő,szelepekről stb..ennek a szagát érezted,jót is tesz az autónak ha néha kihegyezik-pont ezek miatt.
Passatom amikor vettem alig akart menni,kapott egy Bp-Tata oda vissza padlót,megmaradni nem lehetett benne olyan égettszag volt,azóta dinamikusan remekül megy.
3/6 A kérdező kommentje:
hát én is valami hasonlóra gondolta,viszont pont előtte pályáztam végig 1000 km-t,akkor is lehetett ez a szag?
elsőnek....az olaj hogy égett volna meg? :O megéghet ez egyáltalán azért mert én kipörgettem kicsit a TDI-t?
2015. szept. 21. 10:08
4/6 A kérdező kommentje:
néha egyébként én ki szoktam pörgetni,de most 4000 fölé engedtem és ekkor éreztem ezt a szagot.De egyébként már éreztem hasonló szagot előttem haladó járműtől is aki kipörgette a kocsiját,de az benzines volt.
2015. szept. 21. 10:16
5/6 anonim válasza:
szerintem csak a dízelkorom szagát érezted :D
6/6 A kérdező kommentje:
nem kormol a TDI-m :) és dementorok azok csak követni szokták a TDI-ket :)
2015. szept. 21. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!