Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan jöhetett ez a sok olaj?

Honnan jöhetett ez a sok olaj?

Figyelt kérdés

Tegnap este mikor jártam be a garázsba arra lettem figyelmes hogy olajcseppek vannak a kocsi alatt. Megnéztem az olaj szintet azonnal de nem tapasztaltam olaj hiányt,arra is gondoltam hogy a teleszkóp kakkantotta el magát és onnan csepeg de nem. Mert az egész kerék dob tiszta olaj volt, erre gyanakodtam még meg nem néztem a másik kerékdobot, tiszta olaj volt az is sőt a hátsó dobok is, az egész kocsi oldala és alja olajos. Alul az olaj teknő alatt szivárog az olaj, de nem hiszem hogy onnan került volna minden hova.

Ha valakinek van valami ötlete hogy mi lehet,szívesen fogadom. Köszi előre is!

2013. dec. 21. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a motorolaj volt. Meg kell nézni jó alaposan a váltót is, abból is jöhetett.

De lehet hogy nem is olaj volt hanem fékfolyadék(az is olajos) bár ennek a fogyását a féktartályban lehet látni.

Tehát ellenőrizni kell mindent.

2013. dec. 21. 21:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Ellenőriztem,kivéve a váltó olajat... de minden tartályban a megfelelő szinten van az olaj.
2013. dec. 22. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg a váltót is.

Nem használ neki ha kenés nélkül fut.

2013. dec. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!