Belefagyott a nyári szélvédő mosó folyadék a tartályban. Öntök rá fagyálló folyadékot az feloldja?
Nem oldja fel...
A motorhő sose fogja felmelegiteni...
2 éve jártam hasonlóan hogy nekem még elég sok volt a tartályba ami végett szétnyomta a tartályt és egy repedésen szivárogni kezdett. Vettem bele másikat, és figyeltem hogy mindig téli legyen benne. Ha már jöttek a hidegebb idők már a 0 fok körüli idők akkor ha volt benne nyári kevertem télivel, nem volt gond.
Ha így be van fagyva a téli csak lassan fogja felolvasztani, de javaslom kevés jégoldót tölts bele, és ha van lehetőség meleg helyre vinned az autót vidd oda.
Fagyállót ne tegyél szélvédőmosóba. És ha valakire ráspriccel? Meg is vakulhat!
Fel kell olvasztani, és téli szélvédőmosóval felönteni, de a legjobb, ha kiüríted, és csak télivel öntöd fel.
Hiába járatod a motort, az nem fogja felolvasztani, nem a motorban van a szélvédőmosó folyadék.
Hajszárító a legjobb (mert hőlégfúvóval szerintem szétolvasztanád a tartályt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!