Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesco-s fagyálló folyadék...

Tesco-s fagyálló folyadék milyen minőségű?

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet használni 4 ütemű nagy motorokhoz? A mostani ami benne van nem tudom milyen lehet, meg mikori. De elég sűrű állapotú. Ugye fontos lenne a kenés is, a mostani tuti keni a szivattyút, de kitudja milyen korrózió hatása van már:I
2016. márc. 22. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Tescos minőségű.

Én nem veszem. Csak kicsivel drágább az ami biztos jó.

2016. márc. 22. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Fene, már vettem belőle 2 litert :I
2016. márc. 22. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Tömény fagyálló?
2016. márc. 22. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nem, előre bekevertet vettem. Megingott a hitem, lehet jobb minőségűt kéne venni. De már így is annyi van az a motor. Most viszem nemsokára szelepházagot állítani. Az is kb. 15k :S
2016. márc. 22. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha már megvetted öntsd bele. Nem fog tőle tönkremenni.

2 év múlva cseréld le.

De akkor inkább autós/motoros vagy olajboltban vedd.

2016. márc. 22. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Sok kúton végeznek mérést hogy meddig bírja a fagyállód, magyarul mikor tankolsz rákérdezel és ahol mérnek, ott megkéred, hogy mérjék meg, hogy a tied meddig bírja...
2016. márc. 22. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:

6@

Köszönöm de nem a fagyásállóságát szeretném megtudni, hanem hogy mikori benne a folyadék. Mert tudom hogy a régi fagyálló, vagy bármely ilyen vegyület az idő múlásával elveszítik a tulajdonságukat. Nem szeretném hogy a korrózió végezzen a hengerfejjel:D De nem szarakodok ennyit, köszönöm a válaszaitokat, és veszek bele majd valami márkásabbat és cserélem is le.

2016. márc. 23. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Na most a korrozió az nem tudom hogy jött össze, de az idő múlásával csak annyi történik, hogy mivel azik az anyagok párolognak először aminek alacsonyabb a forráspontja, ígyszimplán csökken hiogy minusz hány fokig nem fagy meg, de korroziót sehol sem fog okozni.
2016. márc. 23. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

6os, 8as

Nem azért cserélünk 3 évente fagyállót mert elfogy a fagyállósága hanem mert ha elöregszik megeszi az aluminiumot. Így értik a korróziót.

2016. márc. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!