Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek sem létezik ilyen...

Szerintetek sem létezik ilyen autó ugye?

Figyelt kérdés

a feleségem ilyen autót akar vetetni velem:(ilyen sztem nincs, előre szólok)

max 500ezer

max 5-6liter vagy még kevesebb fogyasztás

2 gyerek+2felnőtt elfér benne

olcsó fenntarthatóság

sztem baromság... én győzködöm kombival vagy vmi forester fele suvval de nem jó mert minek akkora autó, nem lehet vele pesten parkolni meg sokat eszik meg minden, meg amúgy is, annyit nem pakolászunk soha hogy akkora kelljen...

csak szerintem hülyeség?

2017. jan. 10. 06:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Ignis dízel, Ford Fusion (Fiesta alap), hirtelen ez jutott az eszembe.
2017. jan. 10. 06:46
 2/22 anonim ***** válasza:

Ezeket sem gombokért adják.... ha az árhoz ragaszkodik, akkor az igényekből kell lentebb adni, ha az igények fontosak, akkor a keretet kell megemelni - ebben látom az ellentmondást.

Lehet venni alacsony fogyasztású, megbízható autót, amiben elfér egy négytagú család, de nem 400-500 ezerért (bármennyiért is vesznek használt autót, számítani kell arra, hogy többet, vagy kevesebbet, de költeni kell rá)

2017. jan. 10. 06:52
 3/22 anonim ***** válasza:
Hirtelen az Astra G jutott eszembe, de még abból se lenne könnyű szerintem ennyiért épkézláb kocsit venni.
2017. jan. 10. 07:03
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Én csak olyan nőket ismerek, akiknek az autó színe a megatározó paraméter. A többi lényegtelen.
2017. jan. 10. 07:29
 5/22 anonim ***** válasza:
Punto II 1.2 8V
2017. jan. 10. 07:55
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Suzuki Ignis!
2017. jan. 10. 08:19
 7/22 anonim ***** válasza:
17%

Fiat Ciquecento (a régi kis kocka).

Vagy egy Opel Corsa "B", már ha az évjárat nem számít.

Meg amúgy se évjáratot (inkább kornak mondhanám) szokás venni hanem állapotot. Egy 20 éves autó is lehet olyan (vagy jobb) állapotban, mint egy 8 éves. Csak tulaj és törődésfüggő. Néha igazi gyöngyszemeket lehet találni, csak nem szabad kapkodni. Ki kell nézni egy típust, és addig vadászni, amíg rá nem lelsz arra a bizonyos gyöngyszemre. Megéri foglalkozni az autóvásárlással, nem pedig csak "vegyünk egy autót, oszt jólvan" alapon, mert az tutira szopás lesz.

Kigondoljátok mit, esetleg 2-3 típust számításba vesztek, és neki lehet állni böngészni.

CSAK MAGÁNSZEMÉLYTŐL, HÁZTÓL. Kereskedéseket el kell felejteni. Én nemrég vettem a taximat, előtte a típusból megnéztünk jópárat. egytől egyig hulladék, drágán. Voltam kereskedőnél is, én barom. Időpazarlás. Ki volt nézve egy típus. Aztán találtam egyet, mélyen átlagár alatt, magánszemélytől. Elmentem megnézni, nem tudtam mibe belekötni, felsorolta a "bajait" (1 éves autóról beszéltünk), és mondta, hogy már egy ideje hírdeti, és azért ennyi az ára, mert nem árulni, hanem eladni akarja. Akárhányszor átnéztem, próbáltam, nem találtam rajta hibát, szinte új autó, az új áránál ajd egymillával olcsóbbért. Csak ki kellett várni, ki kellett fogni, nem rárepülni az első cicomázott szarra.

2017. jan. 10. 09:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval a kérdésre válaszolva:

létezik ilyen autó, csak nem szabad kapkodni. Szorgalmasan nézelődni, és nyitott szemmel odafigyelni a dolgokra.

Előző voltam.

2017. jan. 10. 09:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Régi Swift. Viszont én nekem most cserélik éppen a komplett fékcső rendszert, mert szétrohadt az egész szóval csak úgy vegyetek kocsit, hogy marad keret először is szakszerűen átnézetni utána meg amit kell megjavítani.
2017. jan. 10. 09:11
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Felejtsük már el ezt a "csak magánszemélytől, csak háztól" sztereotípiát...
2017. jan. 10. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!