Sanyi8578348 kérdése:
Etz 150 tuning?
Figyelt kérdés
Adott egy 150-es Etz. Crossozásra vagy Endurozásra szeretném használni. Kérdésem,hogy mivel lehetne megnövelni a teljesítményét? Gondolok ezalatt Rezora,nagyobb karbi,babetta gyujtás..stb. Szrintetek mit kéne megcsinálni rajta először? Válaszokat köszönöm2017. jan. 10. 00:46
1/3 Trafó1 válasza:
Több pénzt fogsz beleölni ha rendesen fel akarod tuningolni, mintha vennél egy crossmotort.
A teljes motortuningot kellene először csinálni.
2/3 anonim válasza:
Értettem a kérdésed, látom, szeretnél egy meglévő motorból jó kis crossmotor fabrikálni.
Nos amikor nekem is volt, pont ilyenen törtem a fejem...aztán beláttam, hogy baromi drága...
nem ezt kérdezted, de javaslom vegyél egy használt cross-t..
jobban jársz.
a hagyományos etz nem bírná a szadizást, pláne a tuningot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!