Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri újjonnan venni vagy...

Megéri újjonnan venni vagy használtan? (125ccm)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 125-ös motort akarok venni( legfőképpen supermotot/endurot vagy nakedet). A 4t-t vennék ugy gondoltam hogy újonnan vennék( pl KTM duke 125)! Sajnos yamaha wr 125 x-et még használtam is alig találok az országban, de az is tetszik, csak a kemény ülése miatt( hallotam csak) kezdek lemondani róla. Ha pedig 2t-t vennék, akkor úgy gondoltam megveszek egy 2000-2013 kb e közötti évjáratú supermotot és endurot és utana felujitanam. Nézegettem a 2t-ket , olcsóbbak igaz, tudom költségesek de ez nem zavar. Szerintetek hogyan döntsek? A1-es jogsim van.:)

2017. jan. 7. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ milyen hosszú távra tervezel a motorral. Szerintem ha 5évig vagy többet használnád, akkor mindenképp újat vegyél, ha 1-3 múlva tovább adnád, nagyobbra váltanál, akkor használtat vegyél. Én robogót vettem szalonból 7éve, szerintem nagyon megéri, ha vigyáz rá az ember. Sajna nekem ellopták.
2017. jan. 7. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Kb. 4, max 5 évig használnám, utána mennék nagyobb jogosítványra!
2017. jan. 7. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Mire használnád a motort?

Ha főleg alkalmanként hobbi célra, akkor 2t legyen. Viszont 2t 125-ből elég sok olyan van ami nem felel meg az a1 kategóriának, tehát a forgalmiban szereplő teljesítményre figyelj oda.

Ha akár mindennapos használatra/általános közlekedési eszközként, akkor mindenképp maradj a 4t-nél.

Amúgy elsősorban én használtat vennék. Használt motorok alapból féláron vannak nagyjából, így még belefér egy kis felújítás, tuningolás is.

Hja és a duke 125 egy rohadt jó motor. :)

2017. jan. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!