Ma volt egy olyan esetem, hogy 13 km után egy kanyarban kicsit gyorsabban mentem és kettesben 2700-ig pörgött a motor. A külső hőmérséklet -10 fok körüli volt. Tehettem ezzel vmi kárt a motorban?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 20:35
2/21 anonim válasza:
Nem. Amúgy marha gyorsan mehettél, ha kettesben 2700-at forgott. Úgy 40 körül.
3/21 A kérdező kommentje:
a kanyarhoz képest volt gyors a sebesség ! :)
2017. jan. 9. 20:46
4/21 anonim válasza:
Ha üzemmeleg a motor, és van kenése, hűtése, azzal sem okozol kárt, ha maximális fordulatszámig kihuzatod.
5/21 A kérdező kommentje:
Akkor az a 13 km eleg lehetett?Hogy ne tegyek kart azt autóban?
2017. jan. 9. 20:59
6/21 anonim válasza:
De, sz*rrá kopott a motor. Viheted motorgenerálra.
7/21 anonim válasza:
Lazíts már! Ha tök hidegen csináltad volna, egy alkalomtól akkor sem lesz baja. Meg az a 2700 nem is olyan sok. 13 km alatt már üzemmeleg, vagy közel üzemmeleg a motor.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. jan. 9. 21:08
9/21 anonim válasza:
Dízelről vagy benzinesről van szó?
Én nekem utóbbi típusúak vannak, bemelegedés után nálam az üzemi fordulatszám 3000 felett van, néha-néha kihúzatom 6000-ig. Már így vezetek 15 éve, eddig még egy motorgenerált sem kellett csináltatnom 150 ezer kilométer alatt.
10/21 A kérdező kommentje:
Ja bocs elfelejtettem írni h 1,6 benzin!
2017. jan. 9. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!