Van olyan aki csak simán kuplung problémák miatt autómata sebességváltós kocsira szerzett jogsit?
Mi a kérdés?
Vannak automata váltós tanulókocsik, de nem minden iskolánál, ezért az iskola választásnál ezt is vedd figyelembe.
Nem te leszel az első, aki ilyen-olyan ok miatt nem is akar manuális váltóson tanulni, vizsgázni, később vezetni sem.
Van. Sok a mozgássérült, -vagy amputálták a bal bokáját, vagy fáj a bal lába-, esetleg nem akar váltani..
néhány autósiskola pont ezzel foglalkozik.
Későbbiekben a full villanyautóknál úgysem kell a bal pedál.
Én kézire raktam le (bár akkor még korlátozva se volt), mert sokkal egyszerűbb iskolát találni, meg így tudom vezetni a melós autókat is. Azért ez se egy kis szempont.
Viszont saját autóm elsőre is automata lett, engem nem érdekel a váltogatás pont leszarom. Pont azt szeretem benne, hogy magától csinálja.
Én nem javasolnám azt, hogy automatán vizsgázz. Ha netán később nem fogsz tudni ilyen autót venni (jóval drágábbak, azt gondolom tudod) akkor meg leszel lőve a dologgal.
Nincs benne semmi olyan, ami nem tanulható. Csináld azt amit én az első órákon, engedd fel szépen lassan a kuplungot. Ha tényleg lassan engeded nem fogsz lefulladni, még ha gázt sem adsz akkor sem. Aztán mikor már jobban megy akkor tudod hogy mennyire kell felengedni, ahhoz, hogy normálisan is el tudj indulni vele.
régi kérdés, de mi a helyzet kérdező?
levizsgáztál azóta? milyen autóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!