Hölgyek! Mesélnétek egy-két szituációt amikor elakadtatok a sárban? Mi volt a reakciótok, hogy szabadultatok ki?
Egyszer nagyanyám elakadt a tanyán a tehénszarba.
De nem tud ide irni mert nincs net neki.
Ha ez érdekel, vannak ilyen videók a neten. Keress rá, töltsd le, és szórakozz azokkal, de ne itt. Tessék, itt egy helyes kis hölgy, aki jól elakadt neked.
Nem akadtam még el sárban. Hóban már igen.
De mivel férjem szeret off road-ozni, Babodra is járunk, ezért nem esek kétségbe.
Jó régi kérdés, nem tudom, honnan jutott most a kérdező eszébe, de nem baj.
Olyan elakadásom nem volt, amiből ne sikerült volna kiszabadulni. Egyszer nagyon régen Kisorosziban ragadtunk a sárba Volgával, a párom vezetett (én vagyok a nő). Hiába hintáztatta, pedig profi volt, a dög nehéz autó csak nem akart kijönni. Már szekeret akartak szerezni a segítők, hogy kihúzza, de végül én ültem a volánhoz és több férfi kitolta, megmenekültünk. Később volt pár saras "élményem", de addig küzdöttem, míg megoldottam. Havas téma is volt, erdőben, kis emelkedőn. A kerék alá tettem a gumiszőnyeget, így meg tudott kapaszkodni az autó. Másik esetnél szintén erdőben az aszfalt mellékút mellé parkoltam a hóba, kijönni nehezen ment, csak pörgött a kerék. Párom csak kiszállt és nézte..:) Végül addig erőltettem a kocsit, hogy elfordította a farát 180 fokban és gyönyörűen ráfordult az aszfaltra a kívánt menetiránynak megfelelően.:)
kiszedtem a csörlőt és kihuzattam vele....aztán lekellet mosnom amiért sutyiban elvittem.
És kiderült hogy 3gomb megnyomásával is kijött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!