De ha a Johny lecseréli 30 rugóért vigyél neki oda egy C63 AMG-V8 ast. A csomiba meg tedd bele az új váltót.
2017. jan. 8. 19:16
3/11 anonim válasza:
A csomiba ne tegye.
A C63 nem igazán nagy csöcs, hossz motor-hossz váltó pikk-pakk lent van.
Ugyanez egy keresztmotoros 6 hengeresnél vagy V8nál ami elöl/négy kereket hajt az legalább tripla cumi, vagy lebontod a alulról a fél autót bölcsővel együtt, vagy kiveszed felfelé motorral együtt. C63? haggyad má' az csak csavarozás :D
2017. jan. 8. 19:24
4/11 cselez válasza:
Végül is...jó sok csavar, de azér az AMG-t lehúznám egy 150-200 rugóra.
Nemrég Legaci-n cseréltem, azt hittem beszarok olyan nehéz volt, még váltó leszedővel is.
2017. jan. 8. 19:30
5/11 anonim válasza:
Ez a baj a szerelőkkel, ha már AMG akkor tejeljen a getzi.. Normál helyeken van erre normaidő, azt kifizettetik óradíjban és ennyi. :D
2017. jan. 8. 19:37
6/11 cselez válasza:
Hajaj dolgoztam ezeken a "normál helyeken" na ott aztán fejik őket, mint Mari néni a riskát, nekem elhiheted.
2017. jan. 8. 19:46
7/11 veterán vas válasza:
Ezért nem kell szégyenlősködni és udvariaskodni munkafelvételkor. Mennyi idő alatt van kész? X.óra
Mennyi a rezsióradíj? Y Forint.
Akkor az x szorozva y-nal?
Ha nem akkor viszlát.
2017. jan. 8. 19:47
8/11 cselez válasza:
Pontosan ez lenne a feladata a munkafelvevőnek, mert ugye rezsi óradíj alapján számolja ki az időt. Nade egy bonyolultabb szerelésnél bejönnek a kölönböző részegységek szétszerelésének óradíjai is. Tehát ha egy munkafelvevő nem tudja, hogy a váltó leszereléséhez le kell szerelni a DPF-et is (ez csak pl.), akkor rossz idővel fog számolni, a szerelő meg akárhogyan siet nem tud elkészülni időben.
2017. jan. 8. 20:19
9/11 veterán vas válasza:
Igazat szólt az előttem válaszoló!
Na de még mindig tisztességesebb játék azt mondani, hogy "váratlan problémák jelentkeztek" ;) és még egy órát rászámolok pluszban, mintsem hogy az a válasz: ja, ha Lada lenne akkor 15ezer, na de ez egy Jaguár, ezért 90.e.
A rezsióradíj -szerintem- márkafüggetlen.
/elméletileg/
2017. jan. 8. 21:08
10/11 cselez válasza:
Hát de várjunk csak...Nem tudom szereltél-e autót és nem is szeretnélek kritizálni, csak hát egy ladát megkuplungozol 1 óra alatt, míg egy jaguárt...nem tudom mert még nem kuplungoztam jaguárt, viszont sok olyan típust már igen, ami sokkal tovább tartott a ladánál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!