Ha az autónak olajlehúzó gyűrű csere kell az mennyibe futna? Mennyire tippelnétek meg az árát. Meg ha a klímagáz elszállt az mit jelent, és azt is mennyibe lenne kicseréltetni, vagy megjavítatni?
Jah meg még annyit, hogy mennyibe kerülne vonóhorgot tenni egy kocsira?
AZ összes kérdés az Opel Vectra B Caravan kocsiról lenne szó.
A gyűrű csere elég nagy meló , kompletten szét kell szedni a motort. Az anyag ár az lehet nem is sok, csak a munkadij.
Elszivárgott a gáz azt jelenti. E nélkül nem működik a klima. Csinálni kell egy nyomás próbát és ahol ereszti a gázt azt megcsinálni vagy kicserélni. Utána megint nyomás próba és ha nem megy el a nyomás , fel lehet tölteni gázzal. A vonóhorgot úgy tudom szakműhelybe lehet csináltatni, műbizonylat kell mindenről. Majd újra műszaki vizsga kell, amit ha jó akkor beirnak a forgalmiba. Az árakat nem tudom, műhelye válogatja, de ez igy együtt nem olcsó az biztos.
Nincs olyan hogy magában olajlehúzógyűrű csere.
Ilyenkor az összes gyűrűt cserélik,és mivel ha már szét van húzva a blokk,ilyenkor jön egy hengerfejfelújítás és hajtókarcsapágy csere.
Ez az egész művelet megvan 150 ezerből jóeséllyel.
Ha a szíjak és a vezérlés is csereérett,akkor pluszban annak a költsége,ami olyan 50 ezernél megáll.
Ha a klíma elengedte a gázt,akkor nem tömít a rendszer eléggé.Legtöbbször a klímahűtő adja be az unalmast,azt kell cserélni,majd nyomáspróba,aztán feltölteni.
30-40 ezres tétel kb.
a vonóhorgot otthon nem barkácsolhatod a kocsira, plusz vizsga...ez saccperkábé..70+30+25.ezt nem lehet okosba...
plusz az előttem szólók díjai.
Jól tömített rendszernél nem kéne 7 év alatt elmennie a nyomás nagyrészének.
2000-es évjáratú Suzuki kétszer volt eddig klímásnál,és csak ellenőrzés céljából,mind a kétszer elhanyagolható nyomásvesztés volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!