Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat vagy renault?

Seat vagy renault?

Figyelt kérdés

Melyik jobb? Melyik milyen?

Használtban gondolkodom, mindenképpen.

800 ezer és 1 M 300 ezer körüli jöhet szóba.

2017. jan. 8. 17:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Passz. Csajból vagyok. Valami kisebb, csinosabb kocsit szeretnék és ezek tetszettek eddig. A seatnak gyönyörű az oldalán az a "hullám". A renault pedig ajánlották.

Szuzukiból egészen szép az új swift, vagy a spash, csak annak nem tetszik a műszerfalon az a kiugró.

2017. jan. 8. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Kisebb motor, azt lehagytam. Nem volt még a nevemen autó.
2017. jan. 8. 20:08
 13/15 A kérdező kommentje:
A seat leon is tetszik.
2017. jan. 8. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:

1,3 millióig a "hullámos" Seatokat elfelejteném. 1,5 millió körül kezdődnek azok a benzinesek, amiket megnéznék. Ezekben már problémásabb dízel motorok vannak, kell valaki, aki pontosan tudja, hogy melyik motorkódút szabad megvenni, és annál mire kell figyelni.

Általánosságban azt mondom, hogy olyan autókat nézz, ahol az árkategóriának minimum a közepéből tudsz válogatni, de még jobb ha a tetejéből.

Swift 1.5-öst szabad venni szerintem, abból talán találsz is szépet ennyiért. Lehetőleg magánszemélyeknél nézelődj, de ott is légy azért óvatos, és vigyél magaddal hozzáértőt.

2017. jan. 8. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
SEAT !!
2017. jan. 14. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!