Hogyan tudnék jobban koncentrálni mindenre autóvezetés közben?
Nekem most január végén lesz 2 éves a jogsim. Az első fél évben szinte alig vezettem, utána viszont napi szinten. Manapság Citroen Jumperekkel (kicsi/hosszított-magasított) járok erre-arra, és azt se számolgatom, hogy hol fogok elférni vele.
Szóval a lényeg az, hogy vezess minél többet, és ne csak egy adott útvonalon, hanem amerre tudsz, hogy a közlekedés menjen jobban, és ne megszokásból vezess.
Oktatás alatt én is paráztam, hogy hol férek el, milyen utcák lesznek, mit rontok el, így fárasztó is volt a vezetés. Amint szerzel egy kis gyakorlatot, megismered az autódat, nem lesz baj.
Amikor azt hiszed magadról, hogy már tolhatod neki mint az állat, akkor kell visszavenni. Nem fél év, vagy 1000 kilóméter, hogy megtanulj vezetni.
És mindig abból indulj ki, hogy nem biztos, hogy a gyalogos ott fog átmenni ahol zebra van, vagy hogy más figyeli-e a jobbkezes utcákat.
Lényeg, hogy ne tört össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!