Mi adhat ki nyöszörgő hangot a kocsi elejéből?
Figyelt kérdés
Nagyon valószínű,hogy a lengéscsillapítonak van valami baja, az esetek 70 százalékában, amikor rugózik , kicsit nyöszörög. Tompít rendesen, azzal nincs baj, csak hangot ad ki.. :D (5gen honda civic)2017. jan. 7. 15:23
1/4 anonim válasza:
Stabilizátor pálca, alsó gömbfej, kormány összekötő, támcsapágy, szilentek. Nagyjából ezek szoktak.
2/4 anonim válasza:
Gondolom nem akarod elvinni szervízbe azért kérded.
A féltengely nyöszörög, mert rugózás közben szorul mivel már kopott, ezek a civikek sokszor ilyenek!
Utángyártott hamar tönkre megy vegyél 1pár gyári új féltengelyt!
Te magad is kitudod cserélni, elég hozzá egy krova készlet, most a lidlben pont akcios a krovakészlet.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! Lengőkar az egy hónapja lett cserélve, mivel nem tudták megcsinálni a futómű beállítását, és még egy másik alkatrész, aminek nem jut eszembe a neve,mert segg vagyok a futóművekhez... segítsetek ki.. :D ugy rémlik, h valami gömb...de nem a gömbfej szerintem.Kb. 6-7 ezer volt darabja és mindkét oldalra kellett, remélem, ennyiből ki tudjuk találni :D Szóval az a két alkatrész kilőve. A nyöszörgés már a futóműbeállítás előtt is jelen volt, illetve utána is :D
2017. jan. 7. 15:54
4/4 anonim válasza:
A lengőkarral együtt valószínűleg cserélve lett az alsó gömbfej (támasztógömbfej) is. A 6-7e Ft-os cucc lehet a stabilizátor rúd (pálca). Maradt még a toronycsapágy, illetve annak a szilentje, esetleg a keresztstabilizátor szilentek, vagy a kormánygömbcsuklók. Nem ismerem a típust, ezek csak általános feltételezések, lehet, hogy valóban a féltengely adja a hangot, bár én ilyennel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!