Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek melyik Mercedes kéne...

Nektek melyik Mercedes kéne jobban?

Figyelt kérdés

Ha csak a két autó között kéne valasztani? Rövid vagy akár hosszú indoklást is ha lehetne! Sajnos nincs pénzem egyikre se egyszerűen kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Szép hétvégét!

[link]

[link]

2017. jan. 7. 14:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Igen a marketing osztály nagy úr, ezért készül A széria is meg a többi kacat :(

Igaz 2db. van amire azt mondom elmennék megnézni :)

Ez a kettő elég ígéretes képekről!

[link]

[link]

2017. jan. 7. 17:17
 12/36 anonim ***** válasza:

egyik fellengzős másik giccses..

a fellengzősnél a diesel eléggé elszomorító, ez a van pénzem de mégis traktorral járok mert a csattogásra igénytelen vagyok és mindenki dögöljön meg a rákkeltésemtől, a giccsesnél meg kb ugyanez addig jó míg be nem inditja :)

Szóval nem tudnék választani, lehetne valami ujabb, könnyedebb, valamivel kisebb de személyautó motorral rendelkező vackot választani ?

2017. jan. 7. 18:02
 13/36 anonim ***** válasza:

"S ki szabja meg a kategóriahatárokat? A nagy és neves autós újságírók? A közvélekedés? A gyári melós? Szerintem a vásárló. "

A gyártó besorolja de az árából, méretéből stb. is lehet következtetni.

Attól, hogy még a vásárló azt gondolja, hogy luxus autóban ül attól még nem lesz az.

2017. jan. 7. 19:56
 14/36 A kérdező kommentje:
Utolsó: Szerintem kicsit tulzól! :) Ha nekem lenne pénzem én akkor is ilyen motorral venném őket...mért? azért mert egy 3000 dízel motor ami 258 meg 265 lóerő szerintem tökéletes! Fogyasztása is kedvező (ami szintén számit mert hiába lennék gazdag nem lenne mindegy hogy havonta 300.000 Ft ot tankolok el vagy 150.000 Ft ot!) Nyomatéka egy 265 lóeros dizel motorba nagyon ulesbe préselő! És szerintem abba is tulzól hogy nehogy már ne tudj választani két 10 milliós autó kozul... azert annyira nem rosszak picit tulzásnak érzem a válaszodat! Szerintem ami egy vélemény de ezek nagyon jó motorok minden szempontból! És szerintem illik is egy ilyen erős dízel motor egy ilyen autóban, azért mégse porschék amibe a benzin motor illik!
2017. jan. 7. 20:00
 15/36 Donald J. Trump ***** válasza:

#13: A gyártó nem sorol be semmit - semmilyen műszaki vizsgán, típusbizonyítvány kiállításakor vagy törésteszten nem kérik rá, hogy sorolja be, hogy ő ezt most prémiumautónak vagy csórók tömegautójának szánta. A tudatlan tömeg bélyegzi meg, hogy a Mercedes csak prémium lehet, a Skoda meg csak népautó. Az árral akkor lehetne besorolni, ha minden gyártó egyformán hatékonyan termelne és tökéletes verseny volna, de ez abszurd.

"Attól, hogy még a vásárló azt gondolja, hogy luxus autóban ül attól még nem lesz az."

Nagyjából ez volt leírva - attól, hogy valaki a CLS-t luxusnak gondolja még egy bóvli azon az áron. Maga a 4 ajtós coupé egy marketingkampány eredménye - közismert, hogy a 2000-es évek elején úgy kellettek a fiatal vásárlók a Mercinek, mint egy falat kenyér, mert szinte csak idős vevőik voltak (nagyapámnak is volt W123-asa a rendszerváltás után). Azonban műszakilag nézve a CLS egy felextrázott E-osztály elbaszott ízlésvilággal és többtízezer eurós felárral. Elismerem, valóban agyonöntötték minden létező opcióval, de ezek egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset adnak hozzá ahhoz, hogy mennyire jó az alap. A maga nevében semmi baj nem volt az E-osztállyal, de hát azért mégsem mer elkérni ennyit a gyártó - tudja, hogy túl sok konkurens szorongatja.

2017. jan. 7. 20:23
 16/36 anonim ***** válasza:

Benzinmotorral egy S klasszét? Ne röhögtess már!

Nem a tankolás lesz a legnagyobb kiadásod hogyha fullextrás és sokat mész vele!

Aki pedig 10mFt elkölt kocsira épp ésszel az biztos nem havi 200-300 -at keres, mert ilyen közel átlagos bérből(talán 180eFt most az átlag?) abból egy közel átlagos kocsit kell venni(mondjuk ha merci egy E klassze maximum, hogyha nem hétvégi hobby kocsi, ha havi 100-200km -t mész akkor lehet akár S klassze is, mert nem érzed meg a megtett km -re lévő kiadást!)

Imádom a merciket,bmw-ket és azok vannak,voltak,lesznek de akár 0km akár 5-10-20éves vagy veterán 30-40éves ezeket nem megvenni nehéz!

Üzemeltetni! Napi munkábajárásra nem jutnaeszembe befogni! Vennék akkor mellé valami kis pici vackot ami 4,5liter gázolajjal elpöfög és hétvégi kocsinak meg a nagy benzines dög!

2017. jan. 7. 21:34
 17/36 anonim ***** válasza:
Hallottam én már ilyen csicsamercit dízellel, hát engem az ideg bzna szét, ha ilyen kattogást kéne hallgatnom. Oké persze bent biztos nem hallatszik, de na. Jó az a benzines, csak még nagyobb kell belőle, aztán repíti a 2 tonna feletti kasznit az is.
2017. jan. 7. 23:19
 18/36 anonim ***** válasza:

Kinyitod a tetőablakot és bent is KLE KLE KLE :(

Benyás kell nincs mese!

2017. jan. 7. 23:42
 19/36 anonim ***** válasza:

"Utolsó: Szerintem kicsit tulzól! :) Ha nekem lenne pénzem én akkor is ilyen motorral venném őket...mért? azért mert egy 3000 dízel motor ami 258 meg 265 lóerő szerintem tökéletes!"

Nem túlzok, van az a gazdagság amikor már ciki az 3000-es 256 lóerős dízel. Volt szerencsém már igazi supersport kocsiban ülni és abból nézve az ilyen dízelek szuttyogó trabantnak tűnnek és hidd el utána már nem vagy elégedett a 256 le-vel.

2017. jan. 8. 17:46
 20/36 anonim ***** válasza:
Jaja, olyan ciki, hogy 80-90% dízel ezekből az autókból.
2017. jan. 8. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!