Jasdik kérdése:
Ezek közül a könyvek közül melyiket ajánljátok autószerelés megtanulására alapfokon? Mondjuk tudjak cserélni egy lengőkart, Turbot, Coolert, alapvető dolgokat?
Figyelt kérdés
Ilyen alapvető autós dolgokat tudjak cserélni, mondjuk nagyobb turbot tudjak bele rakni, kipuf rendszert.Lezs min gyakolrolni!!
2017. jan. 6. 20:35
1/15 cselez válasza:
Talán a technikai alapismeretek a legcélszerűbb! Látom kitartó vagy a TDI turbo tuningal :) Csak így tovább, örülök neki, hogy a fiatalokat más is érdekli a számítógépes játékokon kívül.
2/15 Donald J. Trump válasza:
Ezek mondjuk egy Ladán lehet, hogy alapvető dolgok, de egy mai autón egyáltalán nem. Pláne ha műszakilag igényesen akarja csinálni az ember.
Ettől függetlenül amennyiben műszaki érdeklődésű vag, a Műszaki könyviadós zöld kötetet ajánlom, meg a Lakatos diagnosztika könyve is kíváló, de ha egy konkrét típus szervízelése érdekel, inkább nézz szét a Marótinál, ott majd minden itthon népszerűbb típus Haynes könyvét megtalálod angolul és fordított szakkönyvjük is rengeteg van kezdők számára.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!cslez igen 12-13 éves koromig rengeteget játszottam, de egy időután leszoktam róla, és inkább az autós dolgok érdekelnek!
2017. jan. 6. 20:48
4/15 A kérdező kommentje:
[link] Sziasztok!Itt van amit az utolsó ajánlott, de itt mégis melyiket?Zöld kötetet sehol nem említ! :(
2017. jan. 6. 20:51
5/15 anonim válasza:
Teljesen más tudás kell egy lengőkar cseréhez,meg egy turbó méretezéshez.
6/15 cselez válasza:
A Trump-nak igaza van, a Maróti-nál találsz kifejezetten 3-as golf szakkönyvet. végül is legyünk célirányosak.
7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon messze vagyok Pesttöl, vidéki gyerek vagyok!Ezért nincs lehetőségem oda el menni, nem tudtok olyan linket ahol lehet venni GOLF 3 mas könyvet?
2017. jan. 6. 21:05
8/15 A kérdező kommentje:
*szakkönyv
2017. jan. 6. 21:06
9/15 cselez válasza:
parancsoljon uram, házhoz is szállítják:
10/15 A kérdező kommentje:
AZ a gond, nem találok fordítottat, és nem feltétlen pont típus ra szeretném.Hanem Japán autó márkák és Német autómárkák, ezek a legvalószínűbbek .Mivel most ugye Német VW-m van de később Japán autóba gondolkodok! :)
2017. jan. 6. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!