Suzuki Swift 2008 probléma, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy 2008-as swiftem. A december végi mínuszokban ha reggel elindítottam az autómat fura zörgést hallottam. Kinyitva a motorháztatőt a zaj leginkább a sebességváltó felől jött. Kicsit utána olvasva illetve szakszervizes szerelőhöz elvíve az autót állítólag a zaj oka a nyelestengely valamelyik csapágya. Na már most ez a két csapágy ki lett cserélve gyári újra és a zaj még mindig hallható mínuszoknál ha előtte kb fél vagy egy napot állt az autó. A zaj legelső felfedezésénél is és most is (a csapágyak cseréje után), csak akkor szűnik meg a zaj ha a kuplungot kinyomom illetve a motor felmelegszik. Mi lehet a zaj forrása?2017. jan. 6. 11:39
1/2 anonim válasza:
Pedig az a hang akkor nagy valószínűséggel a váltóból jön.
2/2 anonim válasza:
Az uj Swifteknek/Igniseknek nem a torestesztjuk, es a rozsdasodasuk a "hibajuk", mint az elodjeiknek, hanem a valto!
Ha nincs megfelelo idokozonkent cserelve megfelelo olajjal a valto, hamar meghibasodhat sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!