Régi Swift alapjárat probléma?
Figyelt kérdés
1.3, 8V alapjárati problémáim lennének. Minden rendben azt kivéve, hogy kinyomott kuplunggal vagy üresben a haladási sebességtől függetlenül 1200 körül van az alapjárat. Amint az autót nem hajtja a lendület és nem gurul tovább, 1-2 másodpercen belül beáll a rendes alapjárati fordulat.2016. ápr. 22. 20:02
1/5 A kérdező kommentje:
Korábban a kuplung kinyomásakor vagy üresbe váltáskor azonnal beállt a rendes alapjárat, nem kellett megvárni, még megállt az autó.
2016. ápr. 22. 20:04
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet. Még egy tünet, hideg időben nem, meleg időben gyakran csinálja.
2016. ápr. 24. 15:04
4/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van a Swiftemmel, de már több mint 10 ezer km-t mentem vele azóta és semmi változás és nem is lett semmi baj se vele. Engem már nem foglalkoztat mivel semmi baja nem lett tőle és 3 másodperc múlva be is áll 800-900 asra a fordulat
5/5 A kérdező kommentje:
Új tünet: megálltam járó motorral kipakolni néhány cuccot. Egy métert még mehettem volna előre, de a megkerülöm a kocsit, beülök és elôregurolok megoldás helyett egyszerűen csak arrébbtoltam. Ez meg mit csinál? Gázt ad, alapjárat megemelkedik, majd miután a gurulás (~2km/h) leáll, azonnal beáll a rendes alapjárat. A "hiba" megismételhető. A motor meleg volt, kicsivel több mint 25 kilométert mentem vele. Ezt már nem tudom mire vélni.
2016. ápr. 30. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!