Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.3 94-es menet...

Suzuki Swift 1.3 94-es menet közben leállt. AC pumpa 15 A-os biztosítéka kiment. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
A biztosítékot kicseréltem szintén 15 A-osra és működött. Ezután még megtettem kb. 40-km-ert és a hiba megismétlődött, de már hiába cseréltem a biztosítékot ugyan olyanra vagy nagyobbra(30A) mindet kiverte. Vontatás lett a vége.A vezetékeket átfutottam sérülést nem találtam. Relé vagy esetleg AC pumpa lehet a gond?

2016. máj. 30. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Zárlat, vagy az AC pumpa meghibásodása. Vigyél egy 15A-ra biztosított szálat közvetlenül az AC-ra. (minden más kábelt vegyél le.) Ha a működik, akkor máshol a baj.
2016. máj. 30. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ac csers elsz valszeg.
2016. máj. 30. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

a diagnózisból egyértelműen kiderül, hogy az AC letérdelt...

csere, oszt jónapot.

ne erőltesd az erősebb biztiket, mert a vezetékek is leéghetnek.

Ha bontóban vásárolsz, akkor nem ártana a legfiatalabbat megvenni..

2016. máj. 31. 07:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Lehúztam a AC csatiját úgy indítóztam. (nyilván nem indul :D ) De a biztosíték nem ment ki. Ezek alapján akkor száz ,h AC csere...

2016. máj. 31. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Elhamarkodtam. Mindent összeraktam és megy a ac nem veri ki a biztit.
2016. máj. 31. 18:31
 6/7 Szamosi1986 válasza:
helló mi volt a megoldás?
2019. aug. 3. 15:11
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok nekem az a problémám 2000es évjáratú suzuki swift em van ,és nem akar be indulni az autó elkapja de dadogva és le áll. Valószínű nem kap elég üzemanyagot! Vagy ac val van baj vagy a biztositek de van egy kis probléma a hátsó ülés alatt nincs meg az ac helye esetleg valaki tudja hol találom vagy mi lehet a probléma????
máj. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!