Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szerszámkészletet vegyek?

Napkiraly kérdése:

Milyen szerszámkészletet vegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerű könnyű szerszámkészletet akarok venni út széli szerelésekhez. Bár elég megbízhatóak az autóim, az ördög sosem alszik. Torx csavarok, e-torx jellemzőek. Nem akarok útszéli motorgenerált, de szükség esetén legyen néhány kulcs és csavarhúzó. Van ötletek honnan és milyen? Esetleg linkek?

2017. jan. 4. 22:41
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem pont ilyen van: [link]

Nagyon erős, jó készlet.

Emellé még pár csavarhúzó, pár fogó és kész is.

2017. jan. 4. 23:07
 2/6 veterán vas ***** válasza:

"..út széli szerelés.."

Kíváncsi lennék, egy defekten vagy egy izzócserén kívül, mihez használod a mini torx készletet? Ugyan mit akarsz szerelni éjjel 2 órakor mínusz 10fokos hidegben, laza hóviharban? És milyen autón? :D

2017. jan. 5. 10:38
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:

Nem csak télen robbanhat le a kocsi :D

Nekem pl amikor jól jött a szerszámkészlet: kicsúszott a féltengely külső oldala, eltört az ablaktekerő mechanika és leesett az ablak, na meg összefutottam pár magyarral Németországban akiknek eldurrant egy vízcsövük.

Emellett az otthoni szerelgetésekhez is jó, nem csak az út szélén szabad használni :)

2017. jan. 5. 11:47
 4/6 veterán vas ***** válasza:

Természetesen, hasznos ha van otthon egy minőségű készlet, csak arra figyeltem föl, hogy a kérdező kimondottan az útszéli szerelést említett.

És persze van még egy fontos érv:

Legyen mindig egy jó szerszám, hátha jön a szomszéd kölcsönkérni. ;)

2017. jan. 5. 12:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Mit szerelnék? Lecsúszó cső, érintkezési hibás csatlakozó, lelazuló csavar (pl ablaktörlő karon), akkumulátor csere az irodaház előtt -10 fokban, csöpögő olajgomba átcsavarása az autósbolt előtt az utcán. Néhány ötlet hogy mikor spórolhatsz egy trélerezést egy ilyen készlettel egy modern autónál (saját elmények).

A garázs profin felszerelt, de nem akarom magammal hordani, olyan készlet kell ami csomagtartó sarkában is elfér, Az elsőnek köszönöm a tippet, magyar forrás esetleg?

2017. jan. 5. 19:53
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:

Magyart sajnos nem tudok, na meg azt sem hogy mennyi lenne a posta hozzád (ha egyáltalán elküldik).

Van még otthon Yato és BETA is, azok is jók, kínoztuk eleget és bírják. Yato-ból ilyet találtam: [link]

Nekünk csak egy natúr krova és egy csillag-villás készlet van, de ha ez a készlet olyan minőségű mint azok, akkor kitart életed végéig.

2017. jan. 5. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!