Milyen első autót vegyek?
Hat igazábol voltak mar gondolataim de nem igazan tudom mert sokat hasznalnam szval nagyon fontos hogy a fogyasztása ne legyen 6-7 liternél több de ha kevesebb az nyilvan jo.
Az ár amit rászánok az 2500000FT lenne.
A mérete az annyira befolyásolt csak hogy ne legyen annyira kicsi de a márka az nagyjábol mindegy mert mindenre nyitott vagyok.A mérete minimum egy golf vagy egy bmw 1-es sorozat.
A másik kiterő hogy benznes legyen.
És a szervizelésnél is fontos hogy azert ne keljen a gatyamat rafizetni es konnyen talaljak hozza alkatrészeket.
Ennyi penzert, en mindenkepp egy Kia Ceed-et vasarolnek, kb 4-5 eveset mar kapsz ilyen aron.
Megbizhato auto,szerintem a formaterve is nagyon szep , keveset fogyaszt, aranylag olcsok az alkatreszek, bar nagyon ugyse lesz gondod vele. Nepiteleten olvasgass amugy velemenyeket.
Az első autó vásárlásával mindig csak a gondok vannak. Ez kicsi, az ormótlan, emez drága, amaz szerízigényes. Nem ilyenre számítottam, sokat eszik, nem elég kényelmes, nincs benne ülésfűtés, nem fér bele a kertikapa....stb.
Szóval az első autó, gyakran csalódás.
Vegyél egyből másodikat. :D
Khm... Golf V 1.6. Ez éjszaka volt óvatosan közlekedve. Amúgy 6,2 körül eszik. Városban 8-9, ha nem óvatoskodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!