Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első autót vegyek?

Milyen első autót vegyek?

Figyelt kérdés

Hat igazábol voltak mar gondolataim de nem igazan tudom mert sokat hasznalnam szval nagyon fontos hogy a fogyasztása ne legyen 6-7 liternél több de ha kevesebb az nyilvan jo.

Az ár amit rászánok az 2500000FT lenne.

A mérete az annyira befolyásolt csak hogy ne legyen annyira kicsi de a márka az nagyjábol mindegy mert mindenre nyitott vagyok.A mérete minimum egy golf vagy egy bmw 1-es sorozat.

A másik kiterő hogy benznes legyen.

És a szervizelésnél is fontos hogy azert ne keljen a gatyamat rafizetni es konnyen talaljak hozza alkatrészeket.

2017. jan. 2. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
ford focus
2017. jan. 2. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
VW Golf V vagy VI 1.6 benzin
2017. jan. 2. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Ennyi penzert, en mindenkepp egy Kia Ceed-et vasarolnek, kb 4-5 eveset mar kapsz ilyen aron.

Megbizhato auto,szerintem a formaterve is nagyon szep , keveset fogyaszt, aranylag olcsok az alkatreszek, bar nagyon ugyse lesz gondod vele. Nepiteleten olvasgass amugy velemenyeket.

2017. jan. 2. 12:37
 4/9 gon99 ***** válasza:
0%
Én ennyi pénzért Bmwt vennék de ha nálad nem opció akkor Mazda6,Honda Accord,Ford Mondeo,VW Passat,Skoda superb,Toyota Avensis,a francia olasz trágyákat kerüld :) 2.0 kisebb motort se nincs fogyasztásbeli különbség
2017. jan. 2. 13:53
 5/9 veterán vas ***** válasza:
100%

Az első autó vásárlásával mindig csak a gondok vannak. Ez kicsi, az ormótlan, emez drága, amaz szerízigényes. Nem ilyenre számítottam, sokat eszik, nem elég kényelmes, nincs benne ülésfűtés, nem fér bele a kertikapa....stb.

Szóval az első autó, gyakran csalódás.

Vegyél egyből másodikat. :D

2017. jan. 2. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
A 6-7 literes valos fogyasztassal a benzines autok kb 90%-at ki is zártad!Persze papíron rengeteg tud ettől jobbat de a nagy valos igazsag az,hogy 6liter koruli fogyasztasrol max 1.2-es szívo varrogepek kozott almodozhatsz!
2017. jan. 2. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Khm... Golf V 1.6. Ez éjszaka volt óvatosan közlekedve. Amúgy 6,2 körül eszik. Városban 8-9, ha nem óvatoskodok.

2017. jan. 2. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Mazda Demio.
2017. jan. 3. 13:40
 9/9 anonim válasza:
renault fruence
2017. márc. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!