2003 Seat cordoba 1,2 stella vélemények, tapasztalatok?
Sziasztok!
Egy ilyen típusú autó vásárlás előtt vagyok,így tapasztalatokra vagyok kíváncsi ,alkatrész ellátás fenntartás stb. Mennyire megbízható?
Szerintem elég bele az 1.2-es motor, ha nem versenyezni akarsz, ráadásul jó a fogyasztása. Szóval ez nem szempont.
Viszont konkrétan a Vw konszern 1.2-es 3 hengeresével sok gond szokott lenni, a Totalcar népítélet oldalán sok tulaji értékelést tudsz megnézni.
Én is ezt tettem, pont ilyen kocsi vételén gondolkodom én is. Én az 1.4-es, 75 lovas benzineseket keresem belőle. Kiforrott, megbízható motor, és elég a kocsihoz. Az 1.6-os 1-2 literrel többet eszik.
Golf 4-esből indulok ki, van 2 a családban, az egyikben az 1.4-es, a másikban az 1.6-os motor van. Az 1.4-essel 6l környékén eljárnak, az 1.6 7,5 körül eszik.
Alkatrész lesz hozzá, azzal nincs gond, a mai világban egy 13 éves kocsihoz ez nem gond, ráadásul ez elég elterjedt típus, ha kell, a bontókban is bőven találsz cuccot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!