Nektek mi a véleményetek az önvezető autókról, amit egyre nagyobb ütemben fejlesztenek?
17:
Anno a gyártósorok megjelenése is megszűntetett egy rakás állást, aztán mégis sokkal több munkahely meg teremtődött helyette.
Milyen sok munkahely te agyatlan? Itt élsz te ember?
Lehet h neked nem arra való h vezesd,menjél busszal,nekem/nekünk semmi bajunk a vezetéssel és a jelenlegi autókkal. Azért mert néhàny idióta veled együtt nincs megelégedve és tapsikol a leszedált robotéletért ,nem nekünk kell változtatni az életünkön,hanem nektek. Nem szeretsz /nem tudsz vezetni,arra van a busz . Megjegyzem ha lennének is ilyen "autók" biztosan nem te fogod megvenni a párszázezres fizetésedből hanem a tolvajok,pénzes majmok. Nehogy azt hidd h ez neked lenne kitalálva,nem a te játékod lenne. De nekem abszolult nem is hiányzik,járjon vele a nyomorék meg az analfabéta ..
22:
Mint írtam, én szeretek vezetni, és ennek ellenére támogatom. És nyilván minden technikai fejlesztésen nyer valaki, csakhogy én nem vagyok olyan kádárista proli, hogy más pénztárcájában turkáljak. Ha valaki sok pénzt fektet valamibe, nyilván profitot is akar, ami nem az ördögtől való.
Gondolom vezetni is olyan stílusban vezetsz, ahogyan írsz. Már az is előny lenne, ha az ilyen kihaénnem típusú agresszív barmok, mint te, eltűnnétek az utakról.
"Megjegyzem ha lennének is ilyen "autók" biztosan nem te fogod megvenni a párszázezres fizetésedből hanem a tolvajok,pénzes majmok. "
Mert nyilván aki többet keres, mint te, az mind tolvaj, pénzes majom...
Egyébként a kezdetek kezdetén magát az autót is csak ilyen "pénzes majmok" engedhették meg maguknak. Ugyanez igaz minden technikai újdonságra, az első időszakban minden nagyon drága, mert az újdonságot és a fejlesztési költségét fizeted meg. Idővel meg tömegcikké válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!