Az új Rav4 vagy az új Vitara?
Figyelt kérdés
Nyilván jobb a Rav4, de megéri azt a pénzt amennyivel többe kerül?2016. dec. 28. 11:20
1/5 anonim válasza:
A Rav 4 egy lebutított lexus, ezt neked kell eldönteni 9 vagy 5 milliót akarsz kocsira költeni.
Szükséged van a minőségi beltérre és a min 2.0 as motorra, vagy megelégszel egy olcsó anyagokból szépen összerakott beltérrel is, 1.6-os motorral?
Valamint a Tolyotához arányosan magasabbak a szervizköltségek. Megbízhatóságban nem hiszem sok különbség lenne.
A másik kérdés elég -e neked a vitara csomagtartója?
2/5 anonim válasza:
Ha nekem max 5 millióm lenne új autóra akkor Vitara, de ha lenne kilenc akkor Rav 4, mert nekem kegyetlenül tetszik, de utóbbi pusztán a kinézete miatt.
3/5 gon99 válasza:
Ha meg engedheted magadnak akkor nincs értelme gondolkodni Rav4 és nem 4 millióval ér többet ha nem 24el!! Vitaráról jó véleménnyel van a többség de 1.6os motor kicsi és suzuki nem a megbízható autók közé tartozik a Toyota viszont talán a leginkább az lehet drágább a szerviz de szerintem soha nem lesz rá szükséged! :)
4/5 anonim válasza:
Én még suzuki megbízhatatlanságáról nem hallottam panaszkodni senkit!
A leélt példányokat, most hagyjuk figyelmen kívül.
Az előző generációs Grand Vitaránál is csak a magas fogyasztás miatt szoktak panaszkodni. Ez pedig az állandó összkerék hajtás miatt volt. Az új Vitara ami a Grand Vitara utódja, már nem fix 4x4-es
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)
2017. jan. 5. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!