Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy működik az angel eye?

Hogy működik az angel eye?

Figyelt kérdés
Van egy e36osom, ezt szeretnem kicsit feldobni optikailag, de nem vagy veletisztaba hogy hogyan is működik. Én ledeset láttam, tehát a karikába vannak a ledek. De ha felkapcsolom a tompítottat akkor az ugyan ugy vilagitani fog igaz? Nem lesz ugy csunya h a feher szinu led egyutt eg a sarga tompitottal? Vagy vki hozzaerto legyen szives magyarazza mar el :D koszonom

2016. dec. 26. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Szia:D ha angyalszemet rakatsz ra akkor a tompitott "helyere" kotik be tehat az fog vilagitani a helyett.

17/l

2016. dec. 26. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Elso vagyok, nehari hogy ide irom de en miert vagyok 29%-ra lepontozva??:o :c
2016. dec. 26. 21:56
 3/7 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam, mingy adom a zold kezet. Amugy nem a helyzetjelzo helyere van bekotve? Szerintem az a led nincs olyan eros mint a tompitott, vagy de?
2016. dec. 26. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaaajjjde neharagudj xd

Nem lesz csunya hisz pl az e90-es bmw knel is ugy van eredetileg is ha megnezed es az e39 ben is.

Szerintem is jobban nez ki egy angyalszemes bomos:3

2016. dec. 26. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
14000tol van smd led, szerintem eleg draga, inkabb veszek kompletten lampat, talaltam hasznaltat 30ezerert szep allapotban.
2016. dec. 26. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem gyári Facelift E39-em van, abban ez a helyzetjelző, a tompított az Xenon, és fényszóró meg sima H-valahánys izzó. Akkor még nem Volt bi-Xenon.
2016. dec. 26. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

"Elso vagyok, nehari hogy ide irom de en miert vagyok 29%-ra lepontozva??:o :c"

Ezért a mondatodért:

"Szia:D ha angyalszemet rakatsz ra akkor a tompitott "helyere" kotik be tehat az fog vilagitani a helyett.

17/l"

2016. dec. 26. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!