Hogy működik az angel eye?
Figyelt kérdés
Van egy e36osom, ezt szeretnem kicsit feldobni optikailag, de nem vagy veletisztaba hogy hogyan is működik. Én ledeset láttam, tehát a karikába vannak a ledek. De ha felkapcsolom a tompítottat akkor az ugyan ugy vilagitani fog igaz? Nem lesz ugy csunya h a feher szinu led egyutt eg a sarga tompitottal? Vagy vki hozzaerto legyen szives magyarazza mar el :D koszonom2016. dec. 26. 21:47
1/7 anonim válasza:
Szia:D ha angyalszemet rakatsz ra akkor a tompitott "helyere" kotik be tehat az fog vilagitani a helyett.
17/l
2/7 anonim válasza:
Elso vagyok, nehari hogy ide irom de en miert vagyok 29%-ra lepontozva??:o :c
3/7 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam, mingy adom a zold kezet. Amugy nem a helyzetjelzo helyere van bekotve? Szerintem az a led nincs olyan eros mint a tompitott, vagy de?
2016. dec. 26. 22:04
4/7 anonim válasza:
Jaaajjjde neharagudj xd
Nem lesz csunya hisz pl az e90-es bmw knel is ugy van eredetileg is ha megnezed es az e39 ben is.
Szerintem is jobban nez ki egy angyalszemes bomos:3
5/7 A kérdező kommentje:
14000tol van smd led, szerintem eleg draga, inkabb veszek kompletten lampat, talaltam hasznaltat 30ezerert szep allapotban.
2016. dec. 26. 22:14
6/7 anonim válasza:
Nekem gyári Facelift E39-em van, abban ez a helyzetjelző, a tompított az Xenon, és fényszóró meg sima H-valahánys izzó. Akkor még nem Volt bi-Xenon.
7/7 anonim válasza:
"Elso vagyok, nehari hogy ide irom de en miert vagyok 29%-ra lepontozva??:o :c"
Ezért a mondatodért:
"Szia:D ha angyalszemet rakatsz ra akkor a tompitott "helyere" kotik be tehat az fog vilagitani a helyett.
17/l"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!