Megbízható lopásgátló?
Létezik ilyen? Olvastam olyat, hogy riasztó+2 titkos kapcsoló+külön kormányzár és mégis ellopták az autót.
Immobiliser és gyári kormányzár is volt a kocsiban.
VW Polo 2010
Az én Passatomat a dél-pesti kórház elől próbálták meg elkötni,széttrancsírozták a gyújtáskapcsolót,de mivel van egy rejtett kapcsolóm,így csak az önindító tekert,nem indult be.
Persze nem mindegy hogy egy román,vagy egy erre szakosodott bűnbanda próbálkozik...
Miénkben egy mágnes van építve egy öngyújtíba. Ha az nincs a helyén akkor nem teker az önindító. Van gyújtás. Felszívja a benzint is. De nem teker. Tolásra beindul elvileg.
Haveromékéba meg mágneskulcs van. Annak teker az önindítója. De nem indul be. Nem szívja fel a benzinr ha nincs odatartva a helyére a kulcs. GÚjtás nem tudom van e. Tehát higy szikráznak e a gyertyák azt nem tudom. De benzinpumpa nem megy. Nem kap benzint.
Önrakodó lopóautó. Kettőt pislogsz, és már a platón a kocsi. Még kettő, és már a távolban kotornak.
Van egy trükköm, ezt ingyen adom. Ha sokáig parkolsz, és szeretnél a kocsiddal hazajutni, akkor tedd ki a műszerfalra jól olvashatóan: ez a kocsi eladó. 400 ezret futott, jelenleg váltóhibás, ötödik fokozat nincs. ára kétmiiló.
telefonszám:xxxxxxxx
még a közelébe sem mennek, nemhogy ellopják.
Ilyen mikor egy profi dolgozik:
https://www.youtube.com/watch?v=ENbdAAF1bmo
1 perc 16 mp, és úgy dolgozott, hogy a kamera lássa mit csinál.... szerintem ha siet jóval 1 perc alatt végezne...
Korábban is néztem már hasonlót sajnos nem találtam meg:
tömören: mikor kijött ez az autó
Valahogy elérték, hogy egy börtönben lévő profi autótolvajt kölcsönadjanak nekik (USA teszt volt), évek óta bent volt egyáltalán nem ismerte a legújabb lopásgátló rendszereket. kb 2 perc kellett neki és járt a motor.
Persze nem minden autó tolvaj ilyen képzett, még szerencse, de azoknak ott a tréler.
Az enyémbe is van ilyen nyomógombos izé, ami letiltja a befecskendező számítógépet és az üzemanyag szivattyút. Nekem a gyári kapcsolók közül néhányat egy megfelelő sorrendbe kell megnyomni. Én már így vettem, azt monda z eladó ha zavar kiköti... de végül is 0.5 s tovább tart csak beindítani :) Így maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!