Mennyit fogyaszt az autótok, ha csak rövid távokon használjátok városon belül így télen?
Figyelt kérdés
Pl. csak 5-10 km városon belül, tehát szinte végig hideg üzemben megy az autó.
Nekem 3000 köbcentis benzines 5 km-es útra 12 litert írt, alig mozdult meg a motorhöfok mutató, aztán ott állt 2 órát kb, visszafele már csak 10 litert jelzett ki és mielött érkeztem haza felment 90 fokig a mutató tehát bemelegedett.
Nem tudm ez jó-e, vagy rossz így télen, de az biztos, hogy nem mentem lassan úgy jött ki ennyi fogyasztás.
Ti mennyivel jártok hasonló távokon ha szinte végig hideg motorral járatjátok?
2016. dec. 26. 17:13
12/14 anonim válasza:
Matíz 0.8 így télen 7.5l sok melegítgetéssel.
13/14 anonim válasza:
1.0-ás régi Swiftem van, nem mértem, de érzésre 7.5-8 liter lehet a hideg fogyasztása.(Jó a termosztát.)
14/14 Nyakasparasztgazda válasza:
Corsa B 1,2 csak város, tél, szabad ég alatt éjjel, 5km alatti távok 12 liter
Punto II 1,2 ugyanigy 10 liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!