Domextosz00 kérdése:
Henger cseréje hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Yamaha TZR 50-s vasam, nagyon meg vagyok vele elégedve. Alattam 90-100 fele visz egyenesben :)
125 Jogosítványom van, most spórolok új motorra!
Ha én kiszeretné cserélni az 50-s hengert egy 90-sre ( [link]
Ha kicserélem akkor a motornak nagyobb lesz a teljesítménye? Szóval gyorsabban fog tudni menni, vagy esetleg kell cserélni karburátort és egyéb finomságokat.
A válaszokat is előre köszi!
2016. dec. 25. 10:53
1/6 anonim válasza:
Törni fog a hajtórúd, a főtengely, csak idő kérdése. A rendőrbácsik meg meg megbüntetnek, biztosításod nem lesz, egy esetleges baleset esetén az okozott kárt is rád verik, még h nem te vagy a hibás, akkor is.
2/6 anonim válasza:
Át kell fúvókázni a karbit,nem kell cserélni.
A tányérfejű pedig azt sem tudja mit lát,nemhogy megállapítsa a köbcentit egy hengerből,hisz egy mikrométerrel sem nagyobb a 90-es szett
3/6 anonim válasza:
mi ez a retek kamu hengerszett? 100ezerbe kerül a 90es...
4/6 A kérdező kommentje:
125 CC bármilyen mocit vezethetek azért nem basznak meg ha 90cc-s a mocim fuck logick :D
Köszi a válaszokat !
2016. dec. 25. 13:19
5/6 anonim válasza:
De megb*sznak, mert le kéne rendszámoztatnod, forgalmi, törzskönyv, biztosítás. Ez első körben biztosítási csalás, hamis okmányok, a mocit lefoglalják, mert nem vehet részt a forgalomban. Ugye elméletileg, de hát a rendőr úgy sem fog megállítani, itt magyarországon a 250cc gépek is ötvenesként szaladgálnak, mindenki leszarja. Kivéve akit elkaptak ;) Csak azért írom le, hogy ne hitesd el magaddal, hogy te így szabályosan fogsz részt venni a forgalomban. Én a helyedben nem szaroznék, eladnám a gépet, hozzácsapnám a tuningra szánt árat és vennék egy 125cc-t. Jobban is megy és szabályos.
6/6 anonim válasza:
Hülyegyerek, nem a jogsi miatt fucknak meg. Hanem azért, mert az 50- es smkp- bol csinálsz 90- es nagymotort, amire nem lesz rendszám, vizsga, h 50- es biztosításod lesz, akkor sem fogja a fedezetet vállalni baleset esetén s biztosító, mert nem nagymotorra kötötted. H nem te hibátol egy baleset során, akkor is te viszed a balhét, mert mit kerestél azzal a géppel ott a közúton? Ergo megbbbasz a rendőrség is és fizeted az okozott kárt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!