SIMSON. Meg lehet oldani henger cseréje nélkül?
Azaz igazság hogy elkövettem egy hibát. :(
A hengeren lévő menetet (ahol a kipufogót rögzítjük)
flex-xel leköszörültem úgy hogy olyan 5-10 mm lett.
Ezt azért csináltam mert nem tudtam rátekerni az anyát mert az elején tönkrement a menet. Így is csak alátét nélkül tudtam felcsavarni.
Nem tudtam hogy lehet kapni menetjavítót,és valahogy rögzítenem kellet a kipufogót!
Szerintetek ha vennék egy ilyen menetjavítót,fel tudnám rakni és érne valamit egyáltalán?
Vagy a hülyeségem miatt
vennem kell majd egy másik hengert?
Egyébként fogja még a kipufogót.
Már egy jó ideje így járok vele,
de meg szeretném csinálni mert így olyan csúnya!
Először kérj tanácsot, és utána cselekedj. Ha megkérdezted volna előtte, hogy mit csinálj, akkor mondták volna, hogy menetjavító, és nem lenne ez a cirkusz.
Az első mondatod feldobta a napomat. Ritka az olyan ember a mai világban, aki beismeri, hogy hibázott.
Nem tudom, hogy rákapna-e a menetjavító rendesen, szerintem igen, de úgyis ez az első, amit ki kellene próbálni.
Ha nem jó, akkor azt lehet csinálni, hogy a csonkot levágni, majd egy újat hegeszteni helyette. Persze ezt nem valami kontárra bíznám. Viszont a hő miatt ezután fúrás, új dugó, gyűrű, amiből meg gagyit nem érdemes...
Muszáj megvennem másképp nem tudom kipróbálni.
Egyébként ez a menetjavító kúpos?
Így néz ki. Egyik felén állandó méretű, ide csavarod a gyári hollandert, a másik felének a mérete viszont változó, ezt csavarod a hengerre.
Már de. meg is vettem.
Sikerült is felrakni,és jó lett köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!