Crossból 2 ütemo vagy 4 ütemű kezdésnek?
Figyelt kérdés
125 cr re gondoltam. Vagy 250 crf re2016. dec. 24. 14:21
2/6 anonim válasza:
125 2t.Ha sok pénzed van lehet a 4t is.
3/6 anonim válasza:
Kezdésnek pont jó a 125/4 ütem.
először azt üld meg úgy, hogy nem akad ellenfél.
4/6 anonim válasza:
Attól függ szereted-e a kétütemű szagát, meg hangját. Ha igen akkor azt, ha nem akkor meg 4T.
Kezdésnek 4T azért lenne jobb, mert könnyebben motorozható, nincsenek akkora nagy teljesítményugrásai.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem attól félek hogy nem tudnék vele menni. Sokat motoroztam már. Romettől, 600-as gsxr ig. Csak hogy melyiket éri meg jobban üzemeltetni. Kétütemű egyszerűbb suerkezet. Valószínűleg olcsóbb sokkal a szervize. De viszont eszik annyit mint állat. És vennem kell bele 4-5 ezerért egy liter olajat. Ami kB 40 liter benzinhez elég. Tavasztól tervezem crossozni. De kB minden hétvégére. Sokat használnám. Szeretem a 2 t hangját.
2016. dec. 24. 17:43
6/6 anonim válasza:
2T jobb, de nehezebben motorozható. Hamar földhöz ver, hiába van 600-as motoron tapasztalatod. Én nem mondanám, hogy sokkal olcsóbb a 2T, viszont könnyen szerelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!