Kezdésnek sok lenne egy Harley Davidson?
Ezt nem tudhatjuk, ez leginkább a személyiségeden múlik. Nincs szabály arra, hogy milyennek kell lennie az első motorodnak, maximum a brutál erős és harapós, nehezen kezelhető szörnyetegek kerülendők.
A Harleyról sajna nem tudok értekezni, de ha olyat akarnék s nem ijednék meg tőle, akkor a kezdőségem bizonyosan nem állítana meg.
En elmultam 30, a parom pedig elmult 40 mikor kitalaltuk, hogy csinaljuk meg a motorjogsit.
O itt nem allt meg, mindjart be is ruhazott egy Harley-ra.
En csak kis 600as meg 800as berlemenyekkel berregek, o rogton vett egy 2011-es HD 48 sportstert (1,200 cm3).
Kb. 173 magas es 68 kg.
Az elejen be volt fosva, de az elso zakozas utan mar megszokta es megtanulta kezelni. Neha en is raulok de nekem tul hangos, tul eros, tul vad.
Harley forumokon nezz korul, hatha van vmi talalkozo, ahova el tudsz menni bameszkodni, haverkodni, ismerkedni. Esetleg talalsz vkit aki szivesen kolcsonadja a vasat es akkor kiprobalhatod, hgy vajon neked valo-e vagy sem.
Ha lenne tokem en vennek egy Iron 883, de most masra kell a zse.
"nincsen előképzettségem"
Ebben az esetben kismotorral kezdjél!!!
Mint írtam fentebb, kezdő motoros tartsa be a fokozatokat és KISMOTORRAL kezdjen!
Minden évben rengeteg motoros hiszi azt, hogy tud motort vezetni és közlekedni.
Kezdő motorosnál borítékolható, hogy előbb-utóbb lesz valami, a számára megoldhatatlan "ESEMÉNYE" !!!
A többi már csak az égieken múlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!